Förra spelet satt klockrent då O´Hare/Salisbury vann i två raka, 7:6 6:4 @ 1.72.

Detta spel är från finalen i Qatar. Det är stora favoriten och förstaseedade Nikoloz Basilashvili som ställs mot James Marsalek. Basilashvili hade två enkla matcher i första respektive andra omgången där motståndarna var chanslösa. I kvartsfinalen blev motståndet bättre och han ställdes mot Joris De Loore som resulterade i vinst för Basilashvili med 6:3 6:4 (19 games totalt). I semifinalen ställdes han mot Maximilian Neuchrist. Denna match hade jag tänkt att reka från början men då jag inte såg gamelinan som var 18,5 games förrens 30 minuter innan matchstart skippade jag den och rekade O´Hare/salisbury som satt klockrent. Matchen mot Maximilian Neuchrist slutade 6:4 5:7 6:3 till Basilashvil (31 games) och i ärlighetens namn kunde den slutat hur som helst.

Hur har James Marsaleks väg till finalens sett ut då?
Han vann första omgången mot Jelle Sels i med två raka 7:6 6:3.
I andra omgången ställdes han mot andra seedade N.Sriram Balaji som han oförväntat vann även den i två raka sets 7:6 6:3.
I kvartsfinalen mötte han Niels Lootsma som presterat bra resultat på sistone med 6:2 4:6 6:2.
I semifinalen ställdes Marsalek mot femteseedade Guillaume Rufin som förra året var rankad 88. Han har gått ner sig och är rankad 369 men fortfarande en väldigt duktig tennisspelare. Det ska även påpekas att James Marsalek stod i 6 gånger pengarna mot honom innan matchstart.

Marsalek har gjort en fantastisk turnering här i Qatar, att Nikoloz Basilashvili kommer gå vinnande ur denna match mot James Marsalek säger jag inte emot, men att han kommer köra över Marsalek tror jag inte.

Linan på över 18,5 games @ 1.72 anser jag är alldeles för låg och tar det med 5/10 units. Lycka till. Kommentera gärna åsikter i kommentarsfältet nedanför eller på twitter under där jag har samma namn (tennistipset)

This is the stats tab
This is the post tip