Speltips

Speltips Liverpool - Swansea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-29 20:45 Spela här

Speltips Liverpool - Swansea
Land: England Liga: PL
Odds: 1.83 Speltips: Swans mål före 75:00
2014-12-29 20:45 Liverpool - Swansea Swans mål före 75:00 1.83 Polsater

Swansea mål före 75:00 spelar jag i måndagens PL-match. Finns på bet365 under fliken mål - tid för lagets första mål.

Ni som brukar kika på mina rekar här vet att det här är en spelform jag gillar när vi har att göra med en kapabel underdog. När man får så stor del av matchen på sig för att laget ska göra mål...då brukar jag kliva in. Andra tänkbara spel är blgm ja eller ö2,5.

Läget i lagen:

Sturridge out igen för Pool. Även Allen verkar missa. Frågetecken för Lovren.
Tänkbar elva:

Mignolet
Toure, Skrtel, Sakho
Henderson, Gerrard, Lucas, Markovic
Lallana, Sterling, Coutinho

Swansea verkar få klara sig utan Montero och Britton.

Tänkbar elva:

Fabianski
Richards, Fernandez, Williams, Taylor
Ki, Shelvey
Dyer, Sigurdsson, Emnes,
Bony

Tabell:

8. Swansea 18 8 4 6 23:19 28
10. Liverpool 18 7 4 7 22:24 25


Vi kan konstatera att den här matchen fullbordar första halvan av PL anno 2014/2015 och att Swansea alltjämt ligger före Liverpool i tabellen. Av lagen på övre halvan har Liverpool minst antal segrar. Är det då motiverat att Liverpool är så stora favoriter? Nja, det tycker nog inte jag. Å andra sidan, Swansea har aldrig vunnit på Anfield (0-3-10) och Liverpool lär väl trots allt klättra förbi Swansea till slut. Grundkapaciteten är högre hos Pool. Så svår match att tippa, inget 1-x-2-tecken eller hcp-spel lockar mig.

Oavsett om Liverpool vinner den här matchen eller inte kan jag definitivt se Swansea göra ett mål före matchens sista kvart. Liverpool såg spelmässigt okej ut mot United och var bättre än Arsenal. Mot Burnley var det lite sämre, men det blev ändå en efterlängtad trepoängare. Mot United släppte laget in tre, mot Arsenal två och mot svaga Burnley släppte laget till en del chanser. Kort sagt: defensiven övertygar inte. Mål kommer på en hel del olika sätt. Fem hållna nollor har det blivit i ligaspelet, men i elva av ligamatcherna har laget släppt in mål före minut 75:00. På Anfield har lag som Aston Villa, West Brom och Southampton klarat av det. Även i Europa-spelet har defensiven läckt en hel del, det har varit något av ett tema.

Swansea har en hel del vassa offensiva kort. Wilfried Bonys målskytte, Sigurdssons fasta och passningsspel samt en hel del vassa wingers. Laget gjorde två borta mot United i premiären, två borta mot Chelsea och gjorde även mål borta mot Man City. Gjorde även mål före 75:00 hemma mot Arsenal och Tottenham. Monks gäng gör inte så jättemånga mål, men endast tre gånger i ligaspelet har lagets misslyckats med att göra mål.

Liverpool är rättfärdiga favoriter i den här matchen, men för mig lockar inte 1.70-ish till spel. Swansea har en hel del vassa offensiva hot och bör kunna hota Liverpools defensiv, som inte imponerat alls på mig. Känslan är att det kan bli en rätt passande matchbild för bortalagets del, Liverpool lär ju ta hand om bollinnehavet, vilket gör att det kan uppstå en hel del ytor för de vassa offensiva spelarna Swansea har.

Jag håller Swansea som ett lag för den övre halvan. Lär inte komma till Anfield och parkera den berömda bussen, utan laget lär försöka skapa lite framåt själva också. Och sätter man bara Liverpools försvar på prov, ja då finns chansen alltid att man gör ett eller annat mål. Förra helgens match på Anfield är väl ett bra exempel på det, Liverpool var rätt överlägsna i första halvlek, men på tilläggstid lyfter Arsenal in en frispark. Flipperspel och pang boom 1-1.

Som sagt, Pool kan mycket väl vinna det här, men jag tror Swansea har ett mål i sig. Oddset på att Swansea gör mål i matchen ligger på runt 1.50-1.55. När vi då får 1.83 på att målet kommer före 75:00...då hugger åtminstone jag.

@nokkan21 på Twitter för frågor och feedback.

Polsater - 28 December, 2014, 20:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nic2cin - 2014-12-29 10:46:52

Före 72a min står det nu på bet365 .