Speltips

Speltips Australien - Sydkorea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-17 10:00 Spela här

Speltips Australien - Sydkorea
Land: Australien Liga: Asian Cup
Odds: 3,60 Speltips: 1 + ö 2,5
2015-01-17 10:00 Australien - Sydkorea 1 + ö 2,5 3,60 Haze

OBS! Matchstart 08:00 svensk tid.

Asia Cup spelas just nu i Australien, motsvarigheten till EM. Det här mästerskapet går alltså i Australien och som vi alla vet är ett arrangörsland alltid starka. Fotbollen i Australien växer enormt mycket genom de satsningar som sker i A-League.


Så här skrev jag inför den förra reken.

"Redan i somras fick vi se vad The Socceroos gick för. Inför turneringen gick både ledare och spelare ut och sa att detta var en förberedelse för Asiatiska mästerskapen. En fas där laget skulle bygga erfarenhet tillsammans och komma till den här turneringen som ett bättre lag. Laget har en väldigt fin mix av unga hunriga spelare och erfarna gubbar med otroligt nyttig rutin innanför västen.

Australiens VM blev mycket lyckat och jag tror att de lättsamma målen som sattes upp var en starkt bidragande orsak. Man klev in totalt orädda, och visade prov på att laget skulle vara att räkna med i framtiden.

Man åkte visserligen på 3 förluster i gruppspelet och åkte ur men sättet som man genomförde matcherna var underbart att se. Man var ytterst nära att ta 3 poäng mot Holland bland annat (2-3).

Laget har rutinerade spelare som Tim Cahill med massor av säsonger med Everton i Premier League i ryggen. Mark Bresciano med rutin från Palermo och Serie A, samt lagkaptenen Mile Jedinak (Crystal Palace). Spelare som Kruse (Leverkusen) och Leckie (Inglosladt) bidrar med sina kvalitéer. Men mycket hopp ligger på Thomas Oar som förväntas skapa lägen från sin kant "


Mycket riktigt tog man en enkel seger och vann med 0-4 mot Oman. I och med det är man nu vidare från gruppen och kan inför den här matchen spela helt utan press. Matchen är dock långt ifrån oviktig då man som sagt har hemmaplan. Intresset är enormt och fansen strömmar till arenorna. Inte helt oväntat givetvis men väldigt kul för laget och landet som laddat inför denna turnering en längre tid nu.

Sydkorea, Japan light som de brukar kallas. Flera Bundesligaspelare i laget och offensiven är minst sagt giftig. Laget har öppnat svagt trots två vinster. Man är tillsammans med Australien vidare från gruppen och bör rimligtvis satsa mer offensivt till denna match där lagets styrka ligger. Defensiven är klart sämre än offensiven och man har varit illa ute mot både Kuwait och Oman under de två inledande matcherna, och att man inte släppt in något mål än ser jag mer som en tillfällighet.

Australien kommer gå för vinst och har fått målskyttet fördelat på flera spelare. Man har gjort 8 mål på 2 matcher och jag tror faktiskt att Australien på egen hand kan fixa linan.


Tabell:

1. Australien +7 6p
2. Sydkorea +2 6 p
3. Kuwait -4 0 p
4. Oman -5 0 p

Australien vinner med 3-1?


Australien - Sydkorea (över 2,5 mål & Australien vinst) 3,60 3/5 unitsEDITERAD 2015-01-13 21.15:24

Haze - 13 Januari, 2015, 21:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aulawablen - 2015-01-17 07:56:43

Aussie seger+BLGM 5ggr känns fin med!

Belminkaric - 2015-01-13 22:29:00

👍👍