Speltips

Speltips Atletico Madrid - Granada

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-18 17:00 Spela här

Speltips Atletico Madrid - Granada
Land: Spanien Liga: La liga
Odds: olika Speltips: olika
2015-01-18 17:00 Atletico Madrid - Granada olika olika Jockejeveln

Tycker mig hittat en av dagens banker (lite sent rekat) när Granada besöker Vicente Calderon.

I Atl. Madrid har äntligen den förlorade sonen kommit tillbaka. Efter ett sisådär inhopp mot Barca, frälste Fernando Torres Atletico med 2 mål i derbyt mot Real Madrid. Jättekul!! Hoppas han får ihop det i hemstaden. Bortsett från förlusten borta på Camp Nou så har man visat rätt god form, då man man spöade Bilbao borta med övertygande 1-4, levante hemma med 3-1, för att sedan vinna med 2-0 hemma mot Real i första cupmötet. Man har 4 mannar skadade varav Tiago som har blivit revbensskadad.

Atl. Madrid hemma------ 7-1-1 22-8 O-F-V-V-V

Granada borta----------- 1-3-5 6-19 F-O-F-O-F

Men värre är det för Granada som enligt skadekollen .com har man hela 8 man på skadelistan i en trupp som givetvis inte är i närheten av sina motståndare. Dom få poäng man allt som oftast kryssat ihop, har man tagit på hemmaplan. På sina 5 senaste på bortagräs har man 1 oavgjord och 4 torsk, vilket också anleder till att man bl a innehåller sistaplatsen i tabellen.

Ett formstarkt Atletico Madrid. Ett bottenplacerat Granada som knappt vet hur man plockar poäng på bortaplan och med en uppsjö med skador. Tror det räcker så va!?

1.16 på etta är alldeles får lågt. På sina 5 senaste hemmamatcher har man lyckats stänka in minst 3 baljor mot betydligt bättre motståndare än dagens, så jag testar att hemmalaget gör minst 3 idag men till oddset 2.20, 2/5 enheter. Sedan smaskar jag till men 4/5 units på -1,5 till oddset 1.675.

Twitter @Jockejeveln

Jockejeveln - 18 Januari, 2015, 13:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!