Speltips

Speltips Tottenham - Sheffield United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-21 21:00 Spela här

Speltips Tottenham - Sheffield United
Land: England Liga: Capital One Cup
Odds: 1.90 Speltips: 1 (-1.25)
2015-01-21 21:00 Tottenham - Sheffield United 1 (-1.25) 1.90 Akberg

Engelska cupen rullar vidare i England och ikväll tar Tottenham emot Sheffield United på White Hart Lane.

Blir en kort motivering idag då tiden är knapp, ska hålla mig enkel.

Sheffield United spelar i landets tredje högsta liga där man placerar sig på en 7:e plats. 24 omgångar har man spelat med matchstatistiken 10-6-8. En bortastatistik på 5-2-5. Laget inledde säsongen i ligan starkt med åtta segrar på de 14 inledande matcherna. På senare tid har det dock varit ostadigt med endast en seger på 8 senaste matcherna. Inför kvällens match saknar man anfallaren Chris O´Grady och mittfältaren Stefan Scougall.

Tottenham forsätter tugga i ligan, allt för att nå högre höjder. Efter storartade insatsen mot London-konkurrenterna, där man spelade byxorna av topplacerade Chelsea, så har laget två vinster, ett kryss och en förlust. Lördagens 2-1 vinst mot Sunderland innebar att laget endast har förlorat en av de tio senaste tävlingsmatcherna. Mycket starka resultat när man granskar matcherna. En som jag vill lyfta fram snabbt är Hugo Lloris i buren. Han har på senare tid visat en riktigt kämparglöd och gjort ett flertal stora räddningar, inte minst mot Chelsea i derbyt.

Cupmatch är alltid en cupmatch och risken för att Pochettino luftar en aning på truppen finns där. Men jag tycker ändå att när man har tagit sig till semifinal så är det dags att visa framfötter. Speciellt i första mötet av TVÅ när ett lag som Sheffield United står som motståndare. Vinna stort idag innebär att Pochettino mer eller mindre kan ¨spela av¨ matchen i andra mötet. Liverpool och Chelsea står som motståndare mot varandra i den andra semifinalen och självfallet innebär det något.

Enligt brittisk media kan följande startelvor vara ett möjligt alternativ:
Tottenham: Lloris: Davies, Vertinghen, Dier, Walker: Mason, Stambouli: Eriksen, Kane, Townsend: Soldado.
S. United: Howard: Alcock, Kennedy, McEveley, Harris: Reed, Doyle: Campbell, Baxter, Murphy: McNulty.

Oddsen på hemmalaget Spurs har ökat under dagen så jag väljer att slå till. Man kan vänta till startelvorna blir officiella om man så vill.

Jag spelar Tottenham -1.25 (-1, 1,5) hos SBObet till priset av 1.90, 1.5/2 units.

www.spreadsheet.se/akberg

Twitter@HolmbergAke

Akberg - 21 Januari, 2015, 18:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!