Speltips Florida Panthers - St.Louis Blues

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-02-15 23:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.05
Speltips: Blues
Spela på Speltips Florida Panthers - St.Louis Blues
Börja spela här
Spela på Blues
Hej!

Senast rekade jag Luleå borta mot Leksand vilket hittade hem efter att de kunde ta med sig 3 poäng efter 1-4 segern. Det betyder att Luleå @2.07 hittade hem och mina 2 rekar här på rekat&klart har hittat hem, kul!

Denna gång rekar jag en NHL match vilket det kommer bli mera av, Florida Panthers - St.Louis Blues står på schemat denna gång.

Florida som spelat 2 matcher på sin road-trip mot Minnesota Wild (2-1) och Dallas Stars (2-0) fick åka hem poänglöst och inför kvällen står St.Louis Blues som motståndare, vilket inte gör grejen mycket bättre. Florida Panthers har spelat bra hemma och tagit 7/8 möjliga poäng de senaste 4 hemmamatcherna. Men nu kommer man hem efter 2 matcher på bortais utan poäng och man lyckades bara göra 1 mål på de 2 matcherna.

Skador: Willie Mitchell (C)
Man saknar alltså sin NHL rutinerade kapten som spelat 844 matcher i NHL, tungt avbräck.

St.Louis Blues trivs nästan lika bra på bortais som hemmais. Efter förlusten mot Colombus Blue Jackets borta med 7-1 så hittade man tillbaka på rätt spår direkt och slog Tampa Bay Lightning borta med 3-6. Alexander Steen producerar som vanligt och briljerar både upp och ner på isen! Man har 3 av sina 4 senaste borta vunnit efter fulltid och ser inte varför det inte skulle kunna bli 4/5.

Skador: Kevin Shattenkirk, Chris Porter
Den som är värd att nämna av dessa 2 är Kevin Shattenkirk som producerar väldigt mycket framåt för St.Louis Blues då har gjort 40 poäng på 49 matcher som back.

Historiken mellan lagen visar att matcherna blir målglada och det borde gynna St.Louis Blues mera. 3 gånger har St.Louis Blues vunnit borta efter fulltid på de 5 senaste drabbningarna i Florida.

Jag kör 1/5 units på St.Louis Blues eftersom jag tycker att de direkt hittade tillbaka på det vinnande spåret efter förlusten med 7-1.

Lycka till vid rygg!
Spela på Florida Panthers - St.Louis Blues hos Svenska Spel
NHLPatte - 15 Februari 2015 - 16:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: