Speltips

Speltips Florida Panthers - St.Louis Blues

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-02-15 23:00 Spela här

Speltips Florida Panthers - St.Louis Blues
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.05 Speltips: Blues
2015-02-15 23:00 Florida Panthers - St.Louis Blues Blues 2.05 NHLPatte

Hej!

Senast rekade jag Luleå borta mot Leksand vilket hittade hem efter att de kunde ta med sig 3 poäng efter 1-4 segern. Det betyder att Luleå @2.07 hittade hem och mina 2 rekar här på rekat&klart har hittat hem, kul!

Denna gång rekar jag en NHL match vilket det kommer bli mera av, Florida Panthers - St.Louis Blues står på schemat denna gång.

Florida som spelat 2 matcher på sin road-trip mot Minnesota Wild (2-1) och Dallas Stars (2-0) fick åka hem poänglöst och inför kvällen står St.Louis Blues som motståndare, vilket inte gör grejen mycket bättre. Florida Panthers har spelat bra hemma och tagit 7/8 möjliga poäng de senaste 4 hemmamatcherna. Men nu kommer man hem efter 2 matcher på bortais utan poäng och man lyckades bara göra 1 mål på de 2 matcherna.

Skador: Willie Mitchell (C)
Man saknar alltså sin NHL rutinerade kapten som spelat 844 matcher i NHL, tungt avbräck.

St.Louis Blues trivs nästan lika bra på bortais som hemmais. Efter förlusten mot Colombus Blue Jackets borta med 7-1 så hittade man tillbaka på rätt spår direkt och slog Tampa Bay Lightning borta med 3-6. Alexander Steen producerar som vanligt och briljerar både upp och ner på isen! Man har 3 av sina 4 senaste borta vunnit efter fulltid och ser inte varför det inte skulle kunna bli 4/5.

Skador: Kevin Shattenkirk, Chris Porter
Den som är värd att nämna av dessa 2 är Kevin Shattenkirk som producerar väldigt mycket framåt för St.Louis Blues då har gjort 40 poäng på 49 matcher som back.

Historiken mellan lagen visar att matcherna blir målglada och det borde gynna St.Louis Blues mera. 3 gånger har St.Louis Blues vunnit borta efter fulltid på de 5 senaste drabbningarna i Florida.

Jag kör 1/5 units på St.Louis Blues eftersom jag tycker att de direkt hittade tillbaka på det vinnande spåret efter förlusten med 7-1.

Lycka till vid rygg!

NHLPatte - 15 Februari, 2015, 16:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!