Speltips

Speltips Birmingham-Middlesborough

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-18 20:45 Spela här

Speltips Birmingham-Middlesborough
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.00 Speltips: BLGM
2015-02-18 20:45 Birmingham-Middlesborough BLGM 2.00 RalleArvid

Onsdag igen och vad jag tror är ett ypperligt läge att spela spelbolagen ett litet spratt om jag ska vara ärlig.

Middlesbrough har nämligen bästa formen i hela ligan och man har ett fantastiskt slagläge för att åter ta klivet upp i Premier League, något som jag faktiskt objektivt ser positivt till med tanke på lagets geografiska stationering. Karanka har gjort ett jättejobb och man ligger i delad topp med en match mindre spelad jämfört med båda de lagen som ligger över dem som en följd av målskillnad.

MEN förutsättningarna inför kvällens bortamatch mot Birmingham bör vi kika lite närmare på innan vi dogmatiskt basunerar ut den raka tvåan här.

Middlesbrough spelade match nere i London för tre dagar sedan. En match där allt fokus länge legat på, där man fick stryk med 2-0 utan att vara riktigt nära och där man nu, så här tätt inpå måste försöka ladda om och försöka hitta både inspiration men mest fokus och motivation för att innan besvikelsen lagt sig åka ner och spela mot Birmingham i ligan.

Birmingham ligger i mitten av tabellen och med en match mindre spelad än övriga fältet löper man ingen risk att ramla ner men tyvärr har man inte heller några möjligheter att ta sig upp mot kval. Man ligger således lika förankrat i mitten av tabellen som man gör i mitten av England, och det är ju tråkigt, båda de faktumen, menar jag.

Birmingham har ingen vidare form, man har inte vunnit hemma på tre matcher men det är en sak jag vill ta fasta på egentligen mer än någon annan, mer än Middlesbroughs trötta ben och tveksamma fokus. Det faktum att Birmingham hemma förlorade senast mot ligans sämsta lag, i synnerhet borta, Millwall, gör att varken fans, tränare eller spelare själva kunnat se sig i spegeln sedan dess och man kommer komma ut till den här matchen utan att behöva höra ett enda ord i omklädningsrummet vare sig vad gäller taktik eller motivation. Man ska bara ut och kriga och rivstarta i 110 km/h. Vad bättre uppgift för revansch finns än ligans formstarkaste lag på besök?

Senaste två säsongernas möte på St Andrew's har slutat 2-2 och 3-2. Jag håller inte för otroligt att något liknande väntar ikväll igen. Givetvis har gästerna det bättre laget och kvalitativt ska de vara bättre men ett supertaggat hemmalag mot ett trött och slitet bortalag ska väl ändå innebära att det kan bli match av det här. Vad jag åtminstone är tämligen säker på är att vi kommer få se båda lagen göra mål. Chanserna till detta minskar inte av att Daniel Ayala dessutom är skadad, eller vad säger ni?

Fina 2.00x erbjuds vi för detta. Frågan är om vi behöver vänta lika länge som vi behövde med min senaste rek, då tog det hela 16 minuter för mitt överspel att sitta.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 18 Februari, 2015, 09:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
tompaa - 2015-02-18 19:58:36

rygg igen