Igår: 1-2
Säsongen: 141-110-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

I dag har jag snickrat ihop en ML-dubbel. Jag spelar Oklahoma City ML (borta mot Charlotte) och Chicago ML (hemma mot Phoenix). Odds: 1.99 på Unibet .

OKC vann övertygande mot Dallas i torsdags. Det blev hela 104-89. Russell Westbrook, som blev MVP i Allstar-matchen i söndags, fortsätter att se bra ut och stod för 34 poäng och 10 assist. Även Serge Ibaka visade fin form med 21 poäng och 22 returer. Kevin Durant är tveksam till spel i natt. Han har lite problem med en fot.

För Charlotte är detta första matchen sedan Allstar-uppehållet. Inför uppehållet såg formen inte så bra ut. Då förlorade Charlotte tre raka matcher.

Kanske får OKC tillgång till sina nya spelare, som de trejdade till sig i förrgår. I så fall får de mer bredd, vilket hade gjort gott nu när de har vissa skadebekymmer. Men även utan sina nytillskott ska OKC vara stora favoriter här. Westbrook är i väldigt bra form och jag förväntar mig att han bär sitt lag till seger här. OKC har vunnit sina åtta senaste matcher mot Charlotte.

I den andra matchen ser jag en stor ”studsa tillbaka-faktor”. Chicago förlorade - överraskande för mig - mot ett försvagat Detroit i går. Derrick Rose stod för en av sina svagare insatser den här säsongen. Efteråt pratade Rose om att han var glad att de skulle spela redan imorgon (idag alltså) igen, så att de får chans att göra bättre ifrån sig. Chicago kommer vara motiverade här. De var dåliga igår, och jag förväntar mig att de lyfter sig i natt inför hemmapubliken. Innan fönstret stängde skickade Phoenix iväg både Goran Dragic och Isaiah Thomas. Dragic och Thomas styrde mycket av lagets spel, och det lär ta ett par matchen innan de hittar rätt med sin nya uppställning. Det syntes inte minst i går då Phoenix förlorade borta mot Minnesota med 111-109.

Chicago har vunnit 9 av sina 12 senaste matcher mot Phoenix. Phoenix har förlorat sju raka bortamatcher.

Spelar alltså en ML-dubbel med Oklahoma City och Chicago till oddset 1.99 på Unibet .
Units: 3/5.

This is the stats tab
This is the post tip