Speltips Lakers@Heat

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-03-05 02:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.90
Tips: Heat -9
Igår: 0-2
Säsongen: 153-119-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Efter min fina söndag (3-0) har jag fått en sämre start på den här veckan. Igår missade jag båda mina spel. Tanken är att vi ska ta nya tag idag. Jag spelar Miami -9.0 (hemma mot Lakers) till oddset 1.90 på Betsafe.

Efter knappa förluster i fredags (104-102 mot New Orleans) och i lördags (93-91 mot Atlanta) tog Miami en fin seger i måndags då de besegrade Phoenix med 115-98 hemma i Miami. En övertygande seger för Miami som har sett ganska bra ut den senaste tiden.

I förra veckan vann Lakers faktiskt tre matcher i rad (Boston, Utah och Milwaukee). Det var första gången den här säsongen som de vann fler en två matcher i rad. Men inför nattens match kommer de med två raka förluster. De förlorade i söndags med 108-101 hemma mot Oklahoma City och igår mot Charlotte med 104-103 - en tung enpoängsförlust.

Lakers har spelat tio back-to-backs den här säsongen. Tittar man på match två i en back-to-back så har Lakers vunnit ett av tio försök - det är sämst i hela ligan. De har täckt linan i fyra av tio. Tittar man på ATS-siffrorna är alltså Lakers inte direkt usla i back-to-backs, men det är givetvis ändå en nackdel att de inte har fått vila inför nattens match. Och inom laget bryr man sig inte om ATS-siffror. Där bryr man sig om segrar och förluster, och de vet givetvis själva om att de är svaga i back-to-backs. Den vetskapen kan vara tung för laget.

Lakers har inte varit särskilt bra i Miami. De är 1-5 ATS i sina sex senaste bortamatcher mot Miami. De har förlorat alla sex.

Lakers har ju som bekant sin främste poänggörare Kobe Bryant borta. Nu lär de också få klara sig utan sin näst bäste poänggörare, Nick Young, som har ett skadat knä. Det är ett backslag för Lakers, som nu saknar givna anfallsvapen. Kanske får Jeremy Lin kliva fram. Jag skulle inte vilja satsa pengar på ett lag vars största anfallsvapen Lin.

Jag tror inte att Lakers har mycket att sätta emot här. De är ett sargat lag som dessutom är klassen sämre än Miami. Får Lakers en tung start här så tror jag att de kan rinna iväg. Miami har sett bra ut på hemmaplan den senaste veckan.

Jag tror att Miami vinner med 10+ poäng här. Så jag spelar alltså Miami -9.0 till oddset 1.90 på Betsafe.
Units: 2,5/5.
Spela på Lakers@Heat hos Betsafe
Spela nu
NBA - 4 Mars 2015 - 20:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: