Speltips

Speltips Ajax-Excelsior

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-08 14:30 Spela här

Speltips Ajax-Excelsior
Land: Holland Liga: Eredivisie
Odds: 2.10 Speltips: 1 -1.5
2015-03-08 14:30 Ajax-Excelsior 1 -1.5 2.10 RalleArvid

Tillbaka efter en kortare semester (varit iväg och sett ett gäng West Ham-matcher men givetvis inte sett någon seger, för det hade man behövt vara iväg ett bra tag). Uppstart igen och jag ser inte många bättre alternativ att hit the floor running än att hoppa iväg till ett Holland där man ofta har en förmåga att hitta fina spel tycker jag.

Ajax på en andra plats i tabellen. Givetvis ser PSV alldeles för tuffa ut att rå på vad gäller guldet (trots defileringen på bortaplan senast) men andraplatsen som innebär Champions League är viktig för Ajax och efter en del halvknackiga insatser mot sämre motstånd under säsongen har man inte råd att fokusera på för mycket annat än uppgiften nu och på så sätt utöka avståndet till tredjeplatsen.

Ajax kommer från gryende form efter storseger borta mot Legia i returen av Europa Leage, dessutom följde man alltså upp det med en imponerande 3-1seger borta mot PSV och efter fem segrar och en oavgjord efter de där tre matcherna i rad utan seger i början av året ser det nu ut som en rödvit offensiv maskin som kliver ut på banan igen när det är dags för match.

Och dags för match är det, dags för match mot ett Excelsior som förvisso vann senast mot Herenveen imponerande med 3-0 men som innan dess bara hade en seger på sina fem senaste (skall nämnas att de övriga var kryss) trots mindre kvalitativt motstånd och där man framförallt inte fått målskyttet att stämma alls. Det finns visserligen en hel del imponerande resultat och det är visserligen ett väldigt oberäkneligt bortalag vi har att göra med men faktum kvarstår ändå att det är ett Excelsior som har 29 poäng och som ska möta ett Ajax i form på 53 poäng. Skillnaden lagen emellan är dessutom inte bara så stor som poängen visar utan markant mycket större om ni frågar mig. Då har vi inte ens vägt in parametrar som inbördes möte och framförallt hemma/borta där även där allt. allt, ALLT talar för Ajax.

Det faktum att Ajax nu återigen hämtat sig efter små debacle och att man på absolut bästa sätt visat att den lilla formdippen inte var bestående samt att en självkritisk tränare kritiserade sina spelare trots 3-1 seger borta mot PSV talar iallafall om för mig att det här kommer bli en riktigt, riktigt jobbig söndag för miniorerna i sammanhanget - Excelsior. Ett Excelsior som dessutom ligger i ingenmansland i tabellen och där deras trygga avstånd mot nedflyttning också talar för att man kan bli lite griniga och inte speciellt spelsugna när det börjar rulla på framåt för Ajax. Annat hade det givetvis varit om man spelat med kniven på strupen.

Ajax -1.5 spelas till fina 2.10 hos bet365 .com

Nu kör vi.
Lycka till lads!
Twitter :@RalleArvid

RalleArvid - 07 Mars, 2015, 21:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Modoboy - 2015-03-08 07:51:58

Enligt sporttjänsten så saknar ett lag den bäste målskytten