Speltips

Speltips Liverpool vs Man United långtidspel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-09 20:00 Spela här

Speltips Liverpool vs Man United långtidspel
Land: England Liga: PL
Odds: 2.30 Speltips: Pool före i tabellen
2015-04-09 20:00 Liverpool vs Man United långtidspel Pool före i tabellen 2.30 Gulliver

Kör ett långtidsspel som varar säsongen ut i premier league. Jag tror det finns en stor möjlighet att Liverpool placerar sig före Manchester United i tabellen när säsongen skall summeras. Nedan kommer jag redovisa varför:

Vi börjar med Pool, formstarkaste laget 2015, verkar ha funnit en grundspel som passar laget efter Suarez sorti från klubben, det tog ett tag men ser allt bättre ut. Coutinho har verkligen växlat upp och har svarat för flertalet klassmål och ett väldigt bra spel i övrigt. Tycker även att Mignolet svarar för den ena stabila insatsen efter den andra. Fan tillomed Balotelli har ju lyckats hitta nätet en gång i ligan...

Över till Man U...ja vad ska man säga...de har inget bra spel, kikade på dem mot Arsenal nu igår i Fa-cup kvartsfinalen...Det var långa bollar mot Fellaini som gällde, har ingen i laget som tar tag i det på planen, Rooney skriker ca 250 fuck off under matcherna...Försvarsspelet är under all kritik. Spelare som Falcao, Di Maria, Van Persie, Mata mf är långt ifrån storformen...Just nu har de en spelare i absolut världsklass och han finns mellan stolparna... De Gea ligger nästan på egen hand bakom tabellplaceringen..tycker han har räddat väldigt många poäng till United och jag vill faktiskt påstå att han är världens bästa målvakt.

Men jag tror inte ens att han kan rädda United under sluttampen.

Över till återstående program för lagen, Liverpool har kvar att möta följande:

Swansea (B)
Man U (H)
Arsenal (B)
Newcas (H)
Hull (B)
W Brom (B)
QPR (H)
Chelsea (B)
C Palace (H)
Stoke (B)

Uniteds kvarstående matcher:

Spurs (H)
Pool (B)
A Villa (H)
M City (H)
Chelsea (B)
Everton (B)
W Brom(H)
Palace (B)
Arsenal(H)
Hull (B)

10 matcher var för båda lagen, United har 2 poängs försprång.. Räcker det för att hålla undan? - Nej jag tror inte det, de har ett svårare schema kvar, sämre form, fler frågetecken, och jag tror även de har större press på sig.

Är De Gea bara lite mänsklig så kommer vi se Liverpool före United i tabellen inom kort och Unibet betalar 2,30 i odds för detta. Hugger det alla dagar i veckan och går in med 4 units på detta.

Vill tillägga att jag inte är supporter av något av dessa lag, men ser man med objektiva ögon så gillar jag Pools chanser.

Lycka till vid ev rygg

BetGulliver

Gulliver - 10 Mars, 2015, 19:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jardel9 - 2015-03-22 12:07:31

Du lär få in den om Liverpool vinner idag! Lycka till.

eLink - 2015-03-17 23:45:22

var finns det här spelet mer exakt?? hittar inte har Unibet