Speltips Elfsborg - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-03-15 14:00
Land: Sverige
Liga: Cupen
Odds: 1,70
Speltips: 1:a
Spela på Speltips Elfsborg - Hammarby
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på 1:a
Det blir lite kortfattat från mobilen, men vill gärna passa på innan förmodad sänkning.

Elfsborg tar cupen på allvar, den saken är klar. Snuvade på EL-platsen i Allsvenskan i höstas, så är detta ändå en fin möjlighet att ta sig utomlands. MFF lär slå ut en konkurrent eller två, kanske även IFK. Så vägen ligger om inte öppen så åtminstone siktbar.

Elfsborg är bättre än Hammarby i dagsläget. Inte i varenda match, men i en klar majoritet enligt mig. Man spelar hemma och inte inför 40.000 derbystinna stockholmare - fördel Elfsborg.
I Hammarby kan Torsteinbö vara tillbaka och det är allmänt glada tongångar efter ett par lovande tonårsvärvningar i veckan. Och så derbyt förstås. Wow. Men orkar man komma ner på jorden igen och ladda om? Jag tror det, pga Nanne. Men jag tror inte det räcker.

Tycker oddset är iaf en tiondel för högt. I allsvenskans typ 8:e omgång hade jag sannolikt också spelat till 1,70, men när det nu är vinna-eller-försvinna och (allsvenska guldkandidaten?) Elfsborg har vittring på Europa ... Har svårt att se IFE slarva bort den, likt ett allt-att-förlora-lamt AIK gångna helgen.

För se om det blir läge att editera tankarna under lördagen, med trupper osv, men är på resande fot, så slänger upp detta redan nu.
Expekt och nordicbet i nuläget högst av de bolag jag nyttjar.
Spela på Elfsborg - Hammarby hos Expekt
Jarelind - 13 Mars 2015 - 17:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2015-03-15 10:42

svenska cupen är svenska cupen , 1,70 på en sådan här dussin match ? tror hammarby har skräll chans igen

Sangkhaphong - 2015-03-15 09:03

Håller med Jarelind, har sett Bajen några matcher och de imponerar verkligen inte.
Årets allsvenskas mest överskattade lag

Akberg - 2015-03-14 17:36

Nu är du ute på tunn is, Jarelind. :)
Nej, men det ligger absolut något i det du nämner att Stockholmarna möjligen inte hunnit komma ner på jorden igen efter derbyt och att saknaden av den stora skaran publik kommer påverka. Är dock hyfsad säker på att Nanne kan göra ett bra jobb med att ladda om för spelarna inför en ny match, det har han visat om och om igen.

Men att det rekande oddset är för högt håller jag ej med om. Nu har oddset sjunkit något, precis som du förutspådde, men att oddset ska ligga lika lågt som inför mötet mot AIK förra helgen är underligt, i min värld.

Har svårt att se värde på Elfsborg hemma till 1.70 mot ett Hammarby som siktar högt efter flera år av elände. Jag går själv på dubbelchans till bortalagets favör till 2.30.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: