Speltips

Speltips Almagro - Nadal

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-27 20:30 Spela här

Speltips Almagro - Nadal
Land: USA Liga: Miami Masters
Odds: 1,80 Speltips: Almagro +4,5
2015-03-27 20:30 Almagro - Nadal Almagro +4,5 1,80 Poldan

Det är många bud när det gäller Almagro mot Nadal.

Markanden är väldigt osäker på grund av att det kommit in rapporter som säger att Nadal gjort två usla träningar och gnällt på att han har ont i vaden.

Oavsett om detta stämmer eller inte så tycker jag att Almagro ska täcka den här linan. Han är så pass bra just nu och har inte samma respekt för Nadal som han haft tidigare. Eller, han springer nog inte runt och skriker ”puta” mot Nadal som han gör mot alla andra, men han vet att han kan slå sin landsman.

Tycker att Almagro bara gjorde några få dåliga games mot Stakhovsky och med tanke på urkrainarens form är vinsten ett mycket starkt besked.

Jag tycker nästan att Almagro ska kunna serva sig till den här hcp-linan, så pass effektiv är hans serve. Dessutom har forehanden fungerat mycket bra de senaste veckorna.

Jag är lite inne på att Nadal kanske inte ger allt i den här matchen, har han lite känningar så kan nog tankarna snabbt sväva iväg till grussäsongen som väntar runt hörnan.

Almagro har täckt hcp-linan i 2 av 2 hardcourt-matcher mot Nadal och med tanke på Rafas form så tror jag att Almagro fixar det igen.

Spelar i alla fall Almagro +4,5 och en liten slant på Almagro rak till en bit över 5 ggr pengar.

Poldan - 26 Mars, 2015, 23:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!