Speltips

Speltips Irland - Polen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-29 20:45 Spela här

Speltips Irland - Polen
Land: Irland Liga: EM-kval
Odds: 1.90 Speltips: ö2 asian
2015-03-29 20:45 Irland - Polen ö2 asian 1.90 Polsater

Över 2 mål asian spelas i Irland-Polen.

Spelet innebär pengarna tillbaka på 2 mål, vinst på 3+, förlust på 0 och 1.

Gick bom på överspelet i Holland - Turkiet då det bara blev 1-1, lite synd att jag inte valde blgm ja som jag skrev om i reken. Upp på hästen igen och jag försöker revanschers mig med ett nytt överspel.

Tabellen:

1 Polen 4 3 1 0 15-2 10
2 Tyskland 4 2 1 1 7-4 7
3 Skottland 4 2 1 1 5-4 7
4 Irland 4 2 1 1 10-3 7
5 Georgien 4 1 0 3 4-7 3
6 Gibraltar 4 0 0 4 0-21 0

Ett så pass "kort" överspel till ett så pass högt odds gillas av mig. Kryss är väl ett okej resultat för Polen medan Irland bör vinna för att hålla drömmen om EM vid liv. Det säger tränare O´Neill också:

"Naturally, we are at home and the onus is on us to try to get forward and try to win the game and that's what we are going to try to do".

"I think defeat would be a big dent in proceedings. We have to try and win the game."

För Polens del saknas Jakub Blaszczykowski av oklar anledning, enligt vissa medieuppgifter har han tjafsat med vissa i laget medan tränaren säger att han inte är fit. Saknas gör han i alla fall och det blir väl ett avbräck.

Men även polackerna pratar om vikten av att anfalla och spela en offensiv fotboll här. Så det känns som vi har en match framför oss där båda känner att de borde föra spelet och ska vinna. Jag tror inte något av lagen kommer avvakta och vara passiva. Sen är jag absolut inte imponerad av irländarnas försvar, som leds av O´Shea. Hur han sett ut i Sunderland, det vet nog de flesta. En så pass bra avslutare som Lewandowski kommer få chanser och då kan det smälla.

Samtidigt spelare Irland inför sina fanatiska hemmafans som kommer skapa en atmosfär där det är full fart framåt som är den enda vägen. Irland har ändå finurlige veteranen Keane, brunkaren Walters och ett par andra spelare som borde kunna hota. Polen höll visserligen nollan mot Tyskland men annars är det lätt att konstatera att det är ett lag som inte håller nollan särskilt mycket, särskilt inte på bortaplan.

Så återigen, precis som igår, jag kan se båda lagen göra mål här och då har vi våra pengar åter i sämsta fall. Men Irland måste ju vinna, så de borde gå för segern vid kryss. 2-1 åt något håll?

Väntade elvor:


Possible starting lineup: Forde; Coleman, Ward, O'Shea, McShane; McGeady, Hendrick, McClean, McCarthy; Keane, Walters

Possible starting lineup: Fabianski, Janicki, Komorowski, Szukala, Glik, Mila, Rybus, Maczynski, Krychowia, Lewandowski, Milik


@nokkan21

Polsater - 29 Mars, 2015, 12:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!