Speltips

Speltips Williams - Suarez Navarro

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-31 20:00 Spela här

Speltips Williams - Suarez Navarro
Land: usa Liga: miami
Odds: 1.62 Speltips: Venus Williams
2015-03-31 20:00 Williams - Suarez Navarro Venus Williams 1.62 Tennistipset

Jag har gått och hoppats på att spelbolagen ska erbjuda ett generöst odds på Venus Williams som de var när soshine rekade Williams till fina 1.83 mot Woziniacki. När jag såg att matcherna var uppe och Bwin generöst erbjöd 1.62 på amerikanen var jag bara tvungen att dela med mig av detta.

Navarro är i sin bästa form och är idag rankad 12:a i världen, hennes högsta ranking någonsin.
Hon har ett väldigt fint baslinje spel och är en av få damer som slår enhandbackhand. Hon har spelat väldigt bra i Miami där hon i första och andra omgången körde över Voegele och Cornet. Idag spelade hon mot Radwanska som hon besegrade efter att förlorat första set.
De stora nackdelarna i Navarro spel är att hon först och främst har väldigt dåliga servar som venus kommer attackera varje gång. Hennes andraserve är väldigt dålig och så som Venus spelat under året kommer inte Navarro lyckas vinner över 40% av sina andraservar då Venus kommer returnera så att Navarro hamnar under press direkt.

Venus Williams har hittills i år 19 vinster och endast tre förluster. Förlusterna har kommit mot Madison Keys som slår väldigt hårt, föredetta världsettan Azarenka och Safarova som kan besegra vem som helst när hon är som bäst. Venus är väldigt aggressiv i sin spelstil och är en av damerna på touren som servar och slår hårdast.
Under året har vi sett en Venus som gör betydligt minde unforced errors. Med hennes hårda slag tar hon snabbt kontrollen över poängen och det är i stort sett upp till henne hur poängen slutar. Detta såg vi senast idag när Williams i stort sett styrde varenda poäng.

Jag gillar Navarro men hennes spelstil fungerar inte emot en spelare som Venus. Hon servar och slår alldeles för löst för att kunna hota Williams med formen hon har idag. Att Williams spelar inför hemmapublik gör henne inte sämre.


1.62 på Williams anser jag är väldigt bra. Oddset borde inte vara högre än 1.40. Tar detta med 7/10 units. Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-03-31 01.04:29

Tennistipset - 31 Mars, 2015, 01:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!