Speltips

Speltips Vesely - Youzhny

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-04-09 12:00 Spela här

Speltips Vesely - Youzhny
Land: Marocko Liga: ATP Casablanca
Odds: 1,54 Speltips: Youzhny + 1,5 set
2015-04-09 12:00 Vesely - Youzhny Youzhny + 1,5 set 1,54 Tennistipset

Ryssen Mikhail Youzhny tar sig an Vesely i den andra rundan av ATP-Casablanca. Vi kan konstatera att dessa spelare inte rosat marknaden under inledningen utav säsongen. Vesely har sju raka förluster bakom ryggen medans Youzhny gått upp & ner i nivå under hela säsongen.

Vesely inledde året magnifikt med en turneringsvinst i Aukland där han bland annat besegrade Young & Anderson (båda har visat bra form). Efter turneringsvinsten har han fallit som ett korthus. Sju raka förluster bakom ryggen & inga av dessa spelare är topp 25 i världen. Vi pratar om förluster emot spelare som Fognini, Cuevas, Rola, Del Bonis, Troicki, Tomic samt Baghdatis. Både formen & självförtroendet har fått en rejäl törn & det finns inte mycket som pekar på en vinst emot Youzhny.

Youzhny kan vi förvänta oss mer utav. En spelare som har en högpotential men som inte fått spelet att stämma på senaste tiden. Han har åkt på 6 förluster under året men haft lite otur med lottningarna där 3 av dessa spelare vart Nadal, Federer samt Nishikori. Han fick en bekväm första omgång denna turneringen & besegrade Idmbarek tämligen enkelt (6-1 6-3). Trots på förhand en enkel motståndare, så spelade han en stabil tennis & dominerade med sin forehand över hela banan.

Märkligt nog ligger favoritskapet på Vesely (0-7 senaste 7 matcherna). Tycker att vi 2,37 är på tok för högt på Youzhny som matchvinnare, men väljer att gardera spelet & lirar + 1,5 set till 1,54 på Unibet .

Hur tänker ni?

// Tennistipset

Tennistipset - 08 April, 2015, 03:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!