Speltips Vesely - Youzhny

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-04-09 12:00
Land: Marocko
Liga: ATP Casablanca
Odds: 1,54
Speltips: Youzhny + 1,5 set
Spela på Speltips Vesely - Youzhny
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Youzhny + 1,5 set
Ryssen Mikhail Youzhny tar sig an Vesely i den andra rundan av ATP-Casablanca. Vi kan konstatera att dessa spelare inte rosat marknaden under inledningen utav säsongen. Vesely har sju raka förluster bakom ryggen medans Youzhny gått upp & ner i nivå under hela säsongen.

Vesely inledde året magnifikt med en turneringsvinst i Aukland där han bland annat besegrade Young & Anderson (båda har visat bra form). Efter turneringsvinsten har han fallit som ett korthus. Sju raka förluster bakom ryggen & inga av dessa spelare är topp 25 i världen. Vi pratar om förluster emot spelare som Fognini, Cuevas, Rola, Del Bonis, Troicki, Tomic samt Baghdatis. Både formen & självförtroendet har fått en rejäl törn & det finns inte mycket som pekar på en vinst emot Youzhny.

Youzhny kan vi förvänta oss mer utav. En spelare som har en högpotential men som inte fått spelet att stämma på senaste tiden. Han har åkt på 6 förluster under året men haft lite otur med lottningarna där 3 av dessa spelare vart Nadal, Federer samt Nishikori. Han fick en bekväm första omgång denna turneringen & besegrade Idmbarek tämligen enkelt (6-1 6-3). Trots på förhand en enkel motståndare, så spelade han en stabil tennis & dominerade med sin forehand över hela banan.

Märkligt nog ligger favoritskapet på Vesely (0-7 senaste 7 matcherna). Tycker att vi 2,37 är på tok för högt på Youzhny som matchvinnare, men väljer att gardera spelet & lirar + 1,5 set till 1,54 på Unibet.

Hur tänker ni?

// Tennistipset
Spela på Vesely - Youzhny hos Unibet
Tennistipset - 8 April 2015 - 03:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: