Speltips

Speltips Gefle-Kalmar FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-08 19:00 Spela här

Speltips Gefle-Kalmar FF
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.69 Speltips: U2.5
2015-04-08 19:00 Gefle-Kalmar FF U2.5 1.69 RalleArvid

Andra omgången av Allsvenskan redan och dags för Kalmar att kliva in i handlingarna igen. Eller för att inte säga kliva in i handlingarna för första gången. För det var inte mycket till handling i hemmapremiären mot Helsingborg. Jag hade reket hemmaseger och visst, FF var närmst alla poängen men samtidigt skapade man förvånansvärt lite och jag ställer mig nu extremt frågande till vart man ska hitta målen trots kvaliteten som finns i Sachpekidis, David och Viktor Elm.

Kalmar kommer försöka hitta ett tydligare spel med långa bollar för David Elm att suga in. Det finns bara ett problem: David Elm är skadad och missar matchen mot Gefle. Detta antyder att man fortsatt kommer prioritera sin solida defensiv och i synnerhet på bortaplan med konstgräs kommer inga grunder frångås och jag tror man har stora möjligheter att hålla nollan utan större bekymmer.

Offensivt då? Jag tror man återigen kommer få problem. Jag tror faktiskt att man kommer få större problem till och med. Man har för dålig kvalitet i komplementsanfallaren till skadade David Elm och nu finns dessutom frågetecken för Pärlan Eriksson som fick förtroendet senast. Man står nu med Romario som släpande bakom Marcus Antonsson som alltså inte ens fick förtroendet i startelvan mot HIF trots att konkurrensen varit och förblir medelmåttig som spets.

Gefle lyckades göra två mål i premiären men den som såg matchen och framförallt Falkenbergs försvarsagerande vid de båda vet att absolut INGEN vikt ska tillskrivas dessa mål. Det var inte ens P12-nivå och det får stå vad det vill i tabellen och målprotokollet men i min bok står Gefle fortfarande på 0 allsvenska mål år 2015. Jag kan inte, hur jag än försöker, ge dem credit för något av de två målen. Lite överdrivet kanske men ni förstår tänket - om inte Helsingborg var speciellt nära att spräcka KFF:s nolla under 90 minuter för några dagar sedan tror jag inte Gefle har speciellt goda chanser att ösa in mål bakom ett KFF som kommer prioritera defensiven än mer och som dessutom nu spelar på bortaplan.

Saknas i KFF gör Stefan Larsson,Rasmus Elm, David Elm, Papa Diouf och Hovda.
I Gefle Är wikström sjuk, Bellander är skadad tillsammans med Bååth och Jonas Olsson.

Jag ska direktrapportera matchen men jag är inställd på att kunna gå och ta en 90 minuter lång kaffepaus vid 19.00-hugget. Har ni möjlighet så gör något vettigare av ert liv och inkassera återbäring för underspelet.

1.69 för Under 2.5 är fina pengar.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 08 April, 2015, 08:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Chansare - 2015-04-08 16:10:46

Inte för att vara sån,men med ditt träffprocent borde du lägga ut oddsen över 3 i odds....

Tompa10 - 2015-04-08 15:14:45

Detta spel har suttit i 8 av 9 senaste möten. Den matchen som gick över linan var även den allra senaste och slutade 2-1 till Kalmars favör, Diouf målade i 90+2. Detta spel måste bara sitta! :)