Speltips Häcken - Djurgården

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-04-09 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1,84
Tips: Häcken -0,5 hörnor
Saker och ting fortsätter att gå Hammarbys väg - Kevin Stuhr-Ellegaard måste rökt något skumt innan avspark - och fail på Elfsborg -1 i går. Bittert. Hoppas att Unibets rätt generösa hörnlinor ger utdelning i Göteborg i stället.

Premiären
Hammarby - Häcken 2-0 (4-6 i hörnor)
Djurgården - Elfsborg 1-2 (2-4 i hörnor)

* Häcken vann hörnstatistiken i sina sju sista hemmamatcher i allsvenskan förra året.

* Djurgården avslutade säsongen med att förlora hörnorna mot IFK Göteborg (7-5) och Elfsborg (8-2) på bortaplan.

Ja, då detta är en hörnrek behövs ingen närmare presentation av skadeläge och dylikt. Vi kan konstatera att varken Häcken eller Djurgården är särskilt glada över sina premiärmatcher. Häcken åkte till Bajen och när de såg ut att ha fått ett grepp om matchen så fick de en straff emot sig. 1-0 Hammarby och ett helt annat självförtroende i hemmalaget. Ett jagande Häcken tappade konceptet och Bajen vann tillslut säkert och rättvist med 2-0. Elfsborg var flera huvuden större än Djurgården på Tele2. Pelle Olssons defensiva fotboll känns inte riktigt som den rimmar med alla unga, lovande spelare de plockat in. Jag hör att det tisslas och tasslas i Dif-led om missnöje med taktiken. Inte så konstigt. Det raka 4-4-2-spelet gör att Dif får väldigt svårt att kontrollera matcher mot spelskickliga motståndare, där många av dem har tre spelare på mitten. Kvällens match tror jag att Pelle Olsson försöker kontra hem, så som Bajen gjorde. Häcken är ett spelande och väldigt offensivt fotbollslag. Känns mer troligt att matchen slutar 4-3 än 1-0 eftersom de inte är världsbäst på att försvara sig. Peter Gerhardsson gillar charmoffensiv och många tyckare håller ju Häcken högt den här säsongen. Känns dock som Dif ändå är ett defensivt organiserat lag så det kan säkert dröja tills Häcken får hål på dem. Tills dess hoppas jag på mycket hemmahörnor på Gamla Ullevis gräsmatta.

SPELTIPS
Häcken vann alltså hörnstatistiken borta mot Hammarby, vars segerrecept blev kontringsspelet. Av det jag sett av Dif i år känns de inte mogna att försöka gå ut för att föra matchen borta mot Häcken, utan jag tror Pelle Olsson kopierar Nannes taktik. Det borde innebära att försöka styra Häckenspelarna bort från farliga ytor - mot hörnflaggorna. Häcken avslutade 2014 med att vinna hörnorna i sju raka hemmafajter och när vi erbjuds 1,84 av Unibet att de gör detsamma i kväll. Då måste jag bara testa med en hörnslant (2/5 units).

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter
Spela på Häcken - Djurgården hos Unibet
Spela nu
LelleSandahl - 9 April 2015 - 00:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
thomas88 - 2015-04-09 01:47

På Pelle Olossons försvar sitter målskotten från området mellan straffområdeslinjen och målgårdslinjen. Där står förvsvaret uppradat om det har hunnit dit. Mittfältarna "blir överraskade och hinner inte heller avväpna tillrusande forwards Så var förra säsongen. Så målade Elfsborg senast också. Varför skulle det ta lång tid? Jag tror det sker rätt snabbt. Men Djurgårn kommer senae på säsongen Inte nu. De har tränat för lite mot bra mostånd.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: