Speltips

Speltips Klizan - Almagro

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-04-10 15:30 Spela här

Speltips Klizan - Almagro
Land: Marocco Liga: CasaBlanca
Odds: 1.66 Speltips: Klizan +4,5
2015-04-10 15:30 Klizan - Almagro Klizan +4,5 1.66 Tennistipset

Dags för andra mötet mellan dessa herrar i mellan. Spanske almagro möter slovaken Martin Klizan.

Jag gillar Klizan, speciellt när det kommer till grus. Vänsterhänte slovaken är en rejäl underdog i denna match. Att han är underdog förstår jag, men inte till det höga oddset över 3. Klizan servar bra och han slår oerhört bra med både forehand och backhand. Fungerar hans spel blir han väldigt jobbig att möta. Han tog ju ett set trots allt mot Djokovic i Miami sist.

Klizan hade en fantastisk grussäsong förra året där han bland annat tog sin första ATP titel på gruset i Munchen. Han besegrade spelare som Nishikori,Fognini,Haas,Youhzny, Garcia-Lopez, albert ramos, istomin och tomic på grus.


Almagro är nu tillbaks efter att varit skadad en period och spelat mestadels på grus utan att nått nå vidare resultat. Han har bäst kommit till semifinal och det var i Rio där han förlorade emot Juan Monaco. De andra tatueringarna slutade med förlust i R32 i Rio och kvartsfinal Sao Paulo.


Jag tror att Klizan kommer vara med i denna match rejält. När de möttes sist 2014 i Barcelona var Almagro i betydligt bättre skick och vann då 7:5 7:6. Hur det blir denna gång återstår att se....

Jag spelar Klizan +4,5 till hela 1.66 på bet365 med 7/10 units. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 10 April, 2015, 02:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!