Speltips

Speltips Bournemouth v Bolton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-27 20:45 Spela här

Speltips Bournemouth v Bolton
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,83 Speltips: Bourn mål båda halvleka
2015-04-27 20:45 Bournemouth v Bolton Bourn mål båda halvleka 1,83 holms

Watford gjorde det i lördags. Och det är tänkt att Bournemouth ska göra det under måndagskvällen.
Att fylla på pollettbörsen genom avsevärt genom att ta klivet upp till Premier League.
Många andra lag darrade i helgen när det brann till i knutarna. Men jag tror inte att Bournemouth ställer sig i det ledet.
Men jag tycker nog att den raka ettan är för tunn. Även asian -1,5 visar lägre än det här spelet, med hemmalaget mål i vardera halvlek. Så det här känns som det klokaste spelet.

Vi kan det här vid det här laget nu. För det är inte första gången Bournemouth nämns här.
De har spelat med i stort sätt samma lag hela säsongen vilket också nu bör belöna sig med en biljett till Premier League.
Man har visat upp en offensiv av sällan skådat slag där man inte är beroende av en eller två spelare, utan har flera som kan kliva fram när det behövs.
Titta bara på de fem bästa målskyttarna:

Callum Wilson 19
Yann Kermorgant 15
Brett Pittman 13
Matt Ritchie 12
Marc Pugh 8

För att jämföras med gästernas bäste som står och stampar på åtta gjorda, den gode Adam Le Fondre.
Det finns med andra ord kraft så det räcker och blir över för att göra minst ett mål i varje halvlek mot ett lag som inte kommer att lägga sig på defensiven.

För det tror jag inte att man kommer att göra, Bolton.
Man har bara äran att spela för och senast så åkte man och mötte ett vasst och fullt motiverat Brentford och åkte hem med 2-2 i bagaget. Med mersmak.
Man har lyft sig sedan den nygamle bekantingen Eidur Gudjohnsen klev in i laget och har gjort det klart bra på slutet. Och även om man släpper in den del mål så gör levererar man alltid framåt numera
Även om jag tror att det behövs, att Bournemouth ska behöva jaga mål för att lösa en trepoängare, så är det inte helt otänkbart att gästerna skräcker med någon balja, eller två, vilket kommer att leda till en enorm gas från det PL-jagande hemmalaget.

Hur jag än vänder och vrider på en tänkbar matchbild så landar jag ändå i att Adam Bogdan i Bolton-målet kommer att få vittja nätet minst en gång i vardera halvlek.

Matchen sänds också i sen helhet på bet365 --------
Vi tackar för det.

holms - 26 April, 2015, 21:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2015-04-26 22:23:46

Det enda som kan sätta käppar i hjulet för Bournemouth är väl Adam Le Fondre, som nu åter kommer få smörpassar av Barry Bannan som är tillbaka efter ha varit internt avstängd senast. I hemmalaget är Simon Francis avstängd men det lär inte påverka det som rekas här nämnvärt då Francis är högerback. Något som är "bra" för spelet är att Bolton fortfarande saknar David Wheater, Marc Tierney och Darren Pratley av de defensiva pjäserna. Även sen test väntar kapten Matt Mills. Plus att man har skickat tillbaka inlånade Paddy McCarthy till ägarklubben Crystal Palace.

Intressant sidospel i denna match kan vara Boltons Barry Bannan som målskytt 10 ggr pengarna.