Nu hoppar jag ifrån Division 1 till Damallsvenskan och lördagens enda match mellan Kristianstads damer och Eskilstunas damer.

Ett mycket jämt möte på förhand ett Eskilstuna som har startat bra i år med 3 raka vinster utan insläppt mål emot ett Kristianstad som har också öppnat bra med 2 segrar och en förlust förlusten kom emot Linköping i den 84 minuten lyckades dom får hål på Kristianstad. Mitt spel kanske kommer förvåna några nu när jag säger att jag kommer lira på hemmalaget Kristianstad i detta mötet.

Kristianstad har öppnat säsongen med dessa matcher
Vinst 1-0 hemma mot Umeå
Förlust borta med 1-0 mot Linköping
Vinst hemma mot Kopparberg/Göteborg med 3-1 senaste matchen

Man är starka hemma i Kristianstad på sin fina gräsmatta.
Har inte lyckas hitta något om skador i hemmalaget inför detta mötet.

Bortalaget Eskilstuna har ju börjat strålande med
Vinst hemma mot Linköping med 1-0
Vinst borta mot Mallbacken med 2-0
Vinst hemma mot Umeå med 2-0

Som ni ser har båda lagen mött Linköping och Umeå med olika resultat då kanske ni tycker det är konstigt att jag spelar på en hemma vinst här idag om ni ser på resultaten. Men lagets enda bortamatch vann man mot ett Mallbacken som kommer få det tufft och kriga för att hålla ner siffrorna som man lyckades med mot Eskilstuna men imponerande seger mot Linköping men anledningen att jag spelar på 1:an i detta möte är för att jag tror att Kristianstad kommer vara det starkare laget här på sin hemmaplan men sen även en till viktig faktor och det är att borta laget saknar lagets lagkapten inför dagens drabbning som är ryggraden i det täta försvaret hon har starta alla tre matcher Vaila Barsley från England missar dagens match vilket är ett tungt tapp tror jag i alla fall och då tycker jag 2.4 lockar på mig eftersom jag tror Kristianstad är även det bättre laget och kommer dra det längsta strået i denna jämna kamp.

Fjolårets möten slutade båda oavgjort 1-1 i detta mötet och sen 0-0 i Eskilstuna så det visar att det är två jämna lag.
Kristianstad slutade 5:a ifjol på 31p och Eskilstuna 7:a på 26p
Hemma spelade Kristianstad 5-2-3 och samlade ihop 17p
Medans Eskilstuna spelade borta 1-5-4 och skrapade ihop 8p

Har ingen jättekoll direkt på damallsvenskan men med infon jag fått sp blev jag intresserad att testa dom till 2,4 hemma idag

Lycka till vid rygg grabbar ciao

This is the stats tab
This is the post tip