Lirar ö2,5 och blgm ja i Real Madrid - Valencia.

Finns till 1.66 under fliken mål - totalt antal mål/båda lagen gör mål.

Real saknar Modric fortfarande och Benzema är ett frågetecken.

Tänkbart lag:

Casillas
Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo
Rodriguez, Kroos, Illaramendi
Bale, Hernandez, Ronaldo

Valencia har Rodrigo avstängd (3+4 i ligan) men har en ruggigt fin offensiv ändå. Piatti, Alcacer, Feghouli, Parejo etc. Tänkbart lag:

Alves
Barragan, Mustafi, Otamendi, Gaya
Parejo, Fuego, Gomes
Feghouli, Alcacer, Piatti

Real har släppt in mål i 9 av sina 17 ligamatcher. Men som jag sagt innan, de bra lagen brukar hitta nätet. Barcelona, Sevilla m.fl. Och nu ställs man mot en av de finaste offensiverna i ligan. Även om Valencia inte är lika bra borta som hemma är det ett riktigt bra lag. Real är som bekant överlagens överlag och har gott ö2,5 i 14/18 hemmamatcher i år. Real har släppt in 32 mål på 35 matcher, bara Sevilla av topp 6-lagen har släppt in fler.

Viktig match för båda lagen dessutom. Real måste gå all in för seger om man vill ha med sig något i ligan (bara titeln är gott nog som bekant). Valencia krigar för att
a) ta sig om Atlético som tabelltrea.
b) hålla undan för Sevilla på femteplatsen.

Så båda lagen bör gå för det rejält. De senaste tre mötena lagen emellan har båda lagen gjort mål och matchen har gått ö2,5.

Som jag ser det har Valencia mycket god chans att göra mål. Gått mållösa endast 6 gånger i ligaspelet. Real är mitt inne i ett dubbelmöte i CL och har säkert lite fokus på det och en del trötta huvuden.

Att Real kommer göra mål, tja, senast de gick mållösa från en hemmafajt var 28/9-2013. Det har runnit en del vatten under broarna sedan dess om man säger så, nog gör Real mål även denna kväll.

3-1? 2-2? 1-2? 5-2?

Mål känns det som att det blir i alla fall.

This is the stats tab
This is the post tip