Speltips

Speltips Varberg-Assyriska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-09 16:00 Spela här

Speltips Varberg-Assyriska
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1,83 Speltips: 1
2015-05-09 16:00 Varberg-Assyriska 1 1,83 rekarconny

Hejsan rekar vänner brukar lägga ut några tips om norsk fotboll här men denna lördag tänkte jag även lägga ut mina tankar på några svenska matcher som detta mötet mellan Varbergs Bois och Assyriska FF

Här tror jag på en hemma seger för Varberg när oddsen kom ut kunde man få uppemot 2 gånger för hemmaseger men det är sänkt nu till 1,83 och jag tycker fortfarande detta oddset är bra på ett Varberg som har två överraskande resultat negativt i förlust matchen hemma mot Mjällby och i kryss matchen borta mot Utsikten där jag egentligen tycker att detta Varberg bör ha tagit med sig alla poäng hem men trots detta missöden så har Varberg lyckas vinna borta mot Gais och Ängelholm samt hemma mot Syrianska samtliga matcher bara med 1-0 man är ruskigt starka defensivt har släppt in 3 mål på 6 matcher och det får ändå anses som bra man har hållt nollan i Fyra matcher mot Ängelholm, Gais. Syrianska och sen nu senast mot Jönköping Södra som leder serien och man lyckades vinna här hemma mot dom med 2-0 stark då J-södra inför det mötet bara hade släppt in 1 enda mål och inte hade förlorat någon match nu har jag ingen större koll på vilka dom har mött dock men ändå starkt av Varberg att gå ut och nolla serie ledarna och vinna matchen. Samtliga spelare tränade under fredags träningen så inga skavanker eller avstängning på någon i laget man kommer med starkaste laget inför drabbningen emot laget som just nu ligger 4:a Assyriska.

Om det var starkt av Varberg att vinna senast hemma mot J-Södra så var det ruskigt svagt av Södertälje laget Assyriska att förlora hemma mot AFC United med 1-3 det stod 1-2 till borta laget då man dra på sig en utvisning i 78 matchminuten och hemmalaget får spela med en man mer fram till den 88 minuten då bortalaget än en gång synar det röda kortet och det skulle även komma ett tredje rött kort för gästerna i den 92 minuten att man då med tre man mindre ändå lyckas göra 1-3 i matchen sista spark i den 99 minuten är starkt gjort även fast hemmalaget tryckte fram folket säkert. men innan denna match hade Assyriska två 0-0 matcher i Derbyt mot Syrianska och sen i matchen hemma mot Värnamo. Sen har man lyckas ta tre segrar med i mötena mot Utsikten, Ängelholm och Frej. Assyriska har alltså möt samtliga tre nykomlingar ifrån divisionen under. På dessa 6 första matcher. Man har inte ställts riktigt på prov i årets superettan detta anser jag som deras första test emot en av de topp tippade lagen i serien och i dessa matcher tror jag inte Assyriska kommer hålla inte på bortaplan. Har tyvärr inte hittat truppen som Assyriska skickar till Varberg så vet inget om skadeläget i laget. Men 1,83 på ett topptippat Varberg emot ett lag jag tror hamnar i mitten när tabellen summeras efter slutet det hugger jag alla dagar i veckan.

Rygga på egen risk ingen jättebra rek ville bara skriva ner lite tankar om denna matchen.

rekarconny - 09 Maj, 2015, 00:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rekarconny - 2015-05-09 09:36:54

Bra tillägg där Ninos10 det uppskattas alla åsikter och tycken gillar det men jag tror varbergs kaland avgör ännu en gång till hemma lagets fördel. Visst har visserligen inte sett någon utav lagens matcher så inte jätte koll på lagen ska jag ärligt säga

Ninos10 - 2015-05-09 09:11:29

Den här matchen skulle jag absolut inte röra. Det var en helt sjuk match när Assyriska torskade senast. Tränaren gjorde en helt usel coachning. Bara glömma den match för jag tror att Assyriska är GROVT revanschsugna!. Assyriska har nu alla spelare tillgängliga och man spelar mycket bättre mot de så kallade bättre lagen i serien samt att man är ett starkt bortalag. Visst kan Varberg vinna men oddset är bara för lågt.. 1-1?