Speltips Fiorentina - Sevilla

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-05-14 21:00
Land: Italien
Liga: Europa League
Odds: 1,86
Tips: Fiorentina -2,5 hörnor
OBS! Avspark 21.05.

Rängde vällde ner över Stockholm och Sollentunavallens gräsplan blev inte den allra mest lättspelade. Sollentuna lyckades inte göra mer än ett mål och vann 1-0 mot Gamla Upsala. Hoppas få utdelning på Stadio Artemio Franchi i Florens i stället.

Första omgången
Sevilla - Fiorentina 3-0 (3-2 i hörnor)

Fiorentina hörnor hemma i ligaspelet: 7,59 per match.

Sevilla hörnor borta i ligaspelet: 4,67

Preliminära startelvor (Uefa.com)

Possible lineups
Fiorentina: Neto; Tomović, Savić, G Rodrà­guez, Alonso; Borja Valero, Pizarro, Fernández; Joaquà­n/Iličič, Salah, Gomez.
• Out: Babacar (knee), Richards (thigh), Vargas (adductor), Rossi (knee)
• Doubts: Salah (muscular)

Sevilla: Rico; Coke, Carrià§o, Kolodziejczak, Trémoulinas; Banega, Krychowiak; Aleix Vidal, Iborra, Vitolo; Bacca.
• Out: Pareja (knee)
• Doubts: Mbia (head), Beto (shoulder)

Fiorentina är i samma utgångsläge som Bayern München var inför returen mot Barcelona. Ser inte direkt ljust ut och chansen till avancemang är mycket liten. Men Fiorentina är ett bra hemmalag i Europasammanhang. Bara en torsk den här säsongen. Den kom mot Dinamo Minsk av alla lag (1-2 i matchen och 20 (!) - 4 i hörnor). I övrigt har la Viola varit pålitliga både vad gäller resultat och hörnspel. Vunnit hörnstatistiken i alla hemmamatcher utom mot Tottenham. Men då hade Fiorentina 1-1 att gå på från White Hart Lane och hade en mer defensiv inställning. Nu kommer det vara framåt som gäller. De kommer såklart att göra ett ärligt försök. Skulle Sevilla göra en balja tror jag Montella ändå kommer pusha sina killar till att försöka vinna matchen. Precis som Bayern gjorde mot Barca är det stor chans att Sevilla slappnar av och då ger hemmalaget chans att åtminstone inte förlora på hemmaplan. Med Salah, Gomez och Joaquin på planen kommer det alltid finnas spelare i och runt boxen att söka. Med publikens hjälp kan Fiorentina säkert skapa tryck mot det spanska straffområdet. Sevilla vann en snål hörnmatch sist men nu blir det garanterat Viola som tar tag i spelet. Sevilla kommer satsa på att kontra in målet de behöver för att punktera mötet och gå till final.
Blir det som i dubbelmötet mot Villarreal? Sevilla stod för målen på El Madrigal (1-3) men Villarreal för hörnorna (10-1).

SPELTIPS
Fiorentina har sin stolthet att tänka på och oavsett om dubbelmötet är kört eller inte får de åtminstone försöka vinna matchen. De lila brukar också vara ett pålitligt hörnlag hemma. Spelar Fiorentina -2,5 hörnor till 1,86 hos Betsson (2/5 units).

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter

Spela på Fiorentina - Sevilla hos Betsson
Spela nu
LelleSandahl - 14 Maj 2015 - 16:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: