Speltips

Speltips Kyrgios - Murray

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-30 12:00 Spela här

Speltips Kyrgios - Murray
Land: Frankrike Liga: Roland Garros
Odds: 1,8 Speltips: Kyrgios + 7 gem
2015-05-30 12:00 Kyrgios - Murray Kyrgios + 7 gem 1,8 Tennistipset

Personligen tycker jag att det är ett litet överodds på Kyrgios (7,2), trots Murray enastående grusform.

Kyrgios har det mesta i sin repertoar trots sin ringa ålder. Enastående serve, bra forehand, bra backhand & ett fotarbete som håller nivån trots storleken. Kyrgios klassas som en HC & grässpecialis & trots det, så har han nått enorma framgångar på gruset. Av fem inkasserade titlar så har två av dessa kommit på gruset. Bara i år så har han nått final i grusturneringen i Estoril där hand bland annat besegrade spelare som Ramos-Vinolas, Krajinovic & Carreno Busta. Inte nog med detta, så besegrade han både Gimeno-Traver (Löjligt bra form) samt Roger Federer i turneringen efter.

Kyrgios inledande runda i Roland Garros såg enormt stabil ut. Han besegrade Denis Istomin i raka set & fick en behaglig första omgång. Det viktigaste av allt, han hämnades ingenting av sin skada som han ådrog sig i Nice & såg helt skadefri ut.

Vi alla är medvetna om Murrays enorma grusform. 12 raka vinster på gruset & ett spel som bådar gott inför fortsättningen. Han besegrade Sousa i den andra rundan & där fick vi se en Murray som inte kom upp i nivå. Han vann med 3-1 i set, men det som fick mig att höja ögonbrynen lite var att spelet inte var där. Efter de två inledande seten (1-1) så kunde tredje set gått lite hur som helst, men där Murray tillslut drog det längsta strået. Det skulle verkligen inte förvåna mig hans tuffa spelschema han haft de senaste veckorna får en negativ reaktion snart.

Kyrgios är svårbruten & det spelar ingen roll vilket underlag vi pratar om. Murray kommer behöva jobba extremt hårt för att få hål på australiensaren i hans egen serve.

Jag tror stenhårt på Kyrgios + 7 gem. Det kommer troligtvis bli något eller några långa set. Kyrgios + 7 gem spelas på 10bet till @1,8. Går in med 6/10 units.


EDITERAD 2015-05-29 01.42:11

Tennistipset - 29 Maj, 2015, 01:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!