Speltips

Speltips Glömminge-Åryd

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-13 16:00 Spela här

Speltips Glömminge-Åryd
Land: Sverige Liga: Division 3 sydöstra göt
Odds: 1.59/2.10 Speltips: 1
2015-06-13 16:00 Glömminge-Åryd 1 1.59/2.10 RalleArvid

Formen är god och varför inte förlita sig på att förlänga sviten med fyra raka genom att gå in på en favorit i repris.

Glömminge är i gott slag och framförallt i väldigt fin harmoni där nu en väldigt behaglig uppgift väntar innan det är dags för dubbla derbyn på kort tid.

Åryd har nämligen bara tagit fyra poäng på sina inledande åtta matcher och är hopplöst sist i tabellen. Jag totalsågade ju Hanaskogs IS senast (med all rätt), Glömminge körde över dem på bortaplan utan att Hanaskog hade ett enda skott på mål. Nu talar vi alltså om en match där Glömminge spelar hemma där de är erkänt starka, där även topplagen hatar att spela på kompakta och täta ”Lunden" där laget faktiskt har fått dispans för att spela sina hemmamatcher i förbundsserier och där de möter ett lag som har sju poäng mindre än just Hanaskogs.

Glömminge har tre vinster och bara en förlust hemma hittills under säsongen. Förlusten kom mot Bromölla där man var spelmässigt bättre och ledde ända tills man gav bort initiativet till gästerna. Just eftersom man senast tappade initiativet tror jag inte det finns någon risk att man upprepar det misstaget och i synnerhet inte då Glömminges enda hot till tre poäng är underskattning. Här tror jag att hemmalaget kör gasen i botten från början och inte oroar sig så mycket för gästernas förmåga, eller brist på densamma, att ta sig tillbaka i matchen.

En fulltalig trupp med gott självförtroende på den öländska hemmaborgen mot seriens sämsta lag ska inte betyda något annat än tre poäng.

Den raka ettan spelas till 1.59.
Tycker även att Glömminge halvtid/fulltid kan testas till 2.10.

Som bonusspel lägger jag här till IFK Berga att ta sin första trepoängare på bortaplani Divison 2 södra götaland. Laget har absolut kvalitet för den absoluta toppen i tabellen och spelmässigt har man mätt sig mot samtliga lag, även topplagen, på bortaplan. Nu väntar bottenlaget Torns och enligt mig ska det mycket till för att det inte ska lossna just i denna matchen för de blåvita. Den tvåan finns till fina 2.25. OBS: Berga startar redan klockan 14.00.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 12 Juni, 2015, 23:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!