Vill tro att Haas nyper ett set av Raonic. Kanadensaren är inte så där fruktansvärt bra på gräs vilket också hans servestats vittnar om.

82% vunna förstaservar och 49% andraservar mot Daniel Gimeno Traver. För en normal spelare är det jättebra, men för Raonic är det direkt dåliga siffror. Nu vann han visserligen komfortabelt, även om fjärde set gick till TB.

Problemet med Milos på gräs är att han inte hinner runt lika enkelt för att slå sin forehand och tvingas han till backhandrallyn mot Haas - då får han problem. Dessutom är han inte helt bekväm med att ta bollen lågt och slicen är helt enkelt inte tillräckligt bra.

Servar han bra så kommer han ju undan, oavsett vem som står på andra sidan nätet. Men Tommy Haas är absolut inte oäven på gräs och har ju fått ett gäng matcher nu sedan comebacken.

Raonic har tappat set i sina 7 senaste gräsmatcher och får vi 1,90 på att gör det idag, då åker polletterna in. Risken att Haas vinner i raka set är i stort sett försumbar, så föredrar att spela över 3,5 set till 1,90 istället för Haas +2,5 set till 1,70.

Finns hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip