Speltips

Speltips AFC Arnhem - Burton Albion

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-08 19:00 Spela här

Speltips AFC Arnhem - Burton Albion
Land: Holland Liga: Vänskapsmatch
Odds: 2,00 Speltips: HT/FT 2/2
2015-07-08 19:00 AFC Arnhem - Burton Albion HT/FT 2/2 2,00 LelleSandahl

Hörnorna in mellan Malmö FF - Slovan Liberec och i dag finns inte mycket annat val än att titta vidare på vänskapsmatcher. Svårt att ta reda på vilka lag klubbarna mönstrar och så vidare så jag har sneglat på en match i Holland. Amatörlaget AFC Arnhem lirar i söndagsserien och slutade på en 12:e plats i densamma. Lag på den här nivån tränar typ tre gånger i veckan och det är inte någon särskilt seriös verksamhet.

De möter i kväll nyuppflyttade League One-laget Burton Albion som tränas av ingen mindre än Jimmy Floyd Hasselbaink. The Brewers är på ett två veckor långt läger i Holland där fokus givetvis är på fysiken snarare än spel och resultat. Med det sagt tror jag ändå det skiljer för mycket mellan dessa lag oavsett hur Burton ställer upp.
AFC Arnhem har bara haft två dagars vila sen de torskade med 2-10 (1-6) mot Europa League-finalisten Dnipro från Ukraina. Dagen innan det torskade de med 0-10 (0-6) mot Panathinaikos. Mot ett brittiskt League One-lag lär det kanske inte bli samma siffror. Men mot ett lag som spelar ett direkt spel med mycket inlägg och djupledsbollar lär det bli mycket situationer i eget straffområde. Öppet för nya försvarstabbar.

Kolla gärna Dnipros första tio minuter mot Arnhem här om dagen: http://www.fcdnipro.ua/en/match-center/2015/07/06/3801/#report

Det står 3-0 redan efter nio minuters spel och Arnhem ser ut som ett riktigt brödgäng. Känns som den gode Jimmy Floyd Hasselbaink vill bygga en proffsig känsla kring det här lägret.
- Många klubbar åker till Spanien men jag ville säkerställa att vi åkte någonstans liknande England när det kommer till klimatet. Då känns det inte så mycket som en semester vilket det kan göra om du åker någon annanstans, säger han till klubbens hemsida.

SPELTIPS
Svårt att veta status på Burton men det är deras första match på holländsk mark och de kommer med A-truppen på lägret. Oavsett hur de ställer upp så är det professionella spelare mot amatörer och holländarna har redan torskat med tvåsiffrigt två gånger de senaste dagarna. Halvtid/fulltid 2/2 på Burton finns till 2,00 pengarna hos bet365 . Kan vara ett fynd detta men med tanke på hur svårt det är att bedöma Burtons attityd till matchen så nöjer jag mig med 2/5 units.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2015-07-08 12.25:20

LelleSandahl - 08 Juli, 2015, 12:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!