Speltips

Speltips Murray-Federer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-10 14:00 Spela här

Speltips Murray-Federer
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1.97 Speltips: Federer
2015-07-10 14:00 Murray-Federer Federer 1.97 DENNISS

Tungviktsmöte mellan hemmahoppet Andy Murray och 7 faldige wimbledon vinnaren Roger Federer, Murray har ju även en titel från 2013 där han besegrade Djokovic i finalen så det är ett riktigt mästarmöte mellan tvåan och trean på rankingen.

Federer har nått två masters finaler i år i Indian Wells och Rom där han föll mot
Djokovic i båda finalerna, i övrigt är en kvartsfinal i Franska Öpnna och en
titel vinst i Halle på gräs bästa resultat.

Federer har bara blivit bruten två gånger på vägen fram till semifinalen och det kom mot Simon i kvartsfinalen vid två tillfällen men han kunde ändå vinna enkelt i tre raka set.

Murray har även fått en enkel resa fram till semifinalen han slog ut Pospisil i tre raka set i semifinalen där det aldrig va något snack om saken och han såg riktigt stabil ut.
Murray har fått spelet att stämma på allvar igen och verkar inte ha några problem med sin skada längre, finalförlust i Australian Open och semifinal förlust i Franska Öppna både mot Djokovic är starka papper. Murray har även nått semifinal i Indian Wells Masters och Miami där han även föll mot Djokovic han kunde däremot vinna
Masters i Madrid där han slog Nadal enkelt i finalen.
Murray vann även en gräs titel innan Wimbledon i Queens där han slog Kevin Andersson i finalen.

Murray har en bra form och publiken i ryggen men jag tycker Federer ser ruskigt
stark ut för dagen också, han har blivit 33 år men rör sig som en 25 åring på banan och spelet så här långt har varit felfritt.

Två spelare i bra form men den här gången tror jag Federer kommer att nå sin första final sen 2012 där han har en riktigt bra chans förra året kändes det inte som han skulle röra Djokovic på förhand även om det blev en jämn femsetare. Tiden börjar trots allt tala emot Federer och detta kan va hans bästa chans att nå en grand slam final . Murray spelar ju bra men ser inte oslagbar ut, Federer har det största kunnandet på gräs och har servat mycket bra här han har ju även ett ruskigt högt tempo i spelet som kommer sätta press på Murray.
Jag tror Federer ser en öppning att slå ut Murray här och sedan ha en bra chans mot Djokovic eller Gasquet i finalen, Djokovic verkar va lite ur balans efter sin final förlust i franska öppna det har garanterat gett han något att tänka på.
Publiken kommer att va bakom Murray men det är ju även nervöst att spela en sådan här match som hemmaspelare, 3-1 i set till Federer.


EDITERAD 2015-07-08 21.43:24

EDITERAD 2015-07-09 18.39:54

DENNISS - 09 Juli, 2015, 18:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Parapampom - 2015-07-09 01:29:16

Federer var i final förra året ..