Speltips

Speltips Stabaek–Sarpsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-12 15:30 Spela här

Speltips Stabaek–Sarpsborg
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 1.57/3.00 Speltips: Stabaek ö1.5/2.5
2015-07-12 15:30 Stabaek–Sarpsborg Stabaek ö1.5/2.5 1.57/3.00 RalleArvid

Stabaek flyger för tillfället och man gör det med det primärt tack vare en offensiv som mosar allt som kommer i lagets väg. Rosenborg är ordentligt skuggade där uppe i toppen och förutom minan man gick på senast mot Start talar det mesta om ett race om titeln ända in på målsnöret. Just den kraftfulla minan är ett faktum jag tror Sarpsborg nu kommer få sota för ordentligt.

Senast Stabaek förlorade innan matchen mot Start gjorde man nämligen vad som är signifikativt för ett topplag - man gick och vann fem matcher och kryssade en på de sex följande och man gjorde dessutom med 16 gjorda mål på dessa sex matcher.

Jobbigt läge för ett Sarpsborg som har tre raka förluster och som har släppt in nio mål på sina tre senaste matcher. Faktum är att Sarpsborg är ligans absolut formsvagaste lag med en poäng på sina fem senaste matcher och har den mindre beundransvärda målskillnaden 3-11. Jag kan inte tänka mig en sämre motståndare för ett fritt fallande Sarpsborg än att åka och spela bortamatch mot ett revanschsuget hemmalag som inte tänker tappa poäng nu på ett tag.

Nej, för gästerna handlar det nog mest om att hoppas att dessa 90 minuter klaras av så fort som möjligt på ett så smärtfritt sätt som möjligt så att man sedan efter det kan ta nya tag och försöka skaka av sig den helvetesperiod man har bakom sig då man tydligt visat att man inte har räckt till mot topplagen.

Så vad landar vi då i det här? Vilket spel till hemmalagets favör ska vi välja för att få ut det mesta av värde?

Sarpsborg kan absolut göra ett mål eller kanske rent av två i denna match. Laget har visat potens i offensiv riktning. Handikappspelet är intressant men med tanke på nyss nämnda faktor väljer jag faktiskt att titta på ett målspel oavsett slutresultat.

Stabaek att göra över 1.5 mål är banken som spelas till 1.57 hos bet365 .com.
Hemmalaget att göra över 2.5 mål ser jag som ytterst troligt och oddset 3.00 är fantastiskt.

RalleArvid - 11 Juli, 2015, 13:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
tolvan - 2015-07-12 09:47:08

Ryggar! Som vanligt. Så grym form du är i!