Finner mig ett intressant spel i Challengerturneringen i Binghamton. Det är grusspecialisten Tommy Paul som ställs emot amerikanen Mitchell Krueger.

Tommy Paul har verkligen imponerat på gruset i år. Men på Hard-Court har det sett lite annorlunda ut samt att han knappt fått någon matchtid på HC. Han har ett matchfacit på 3-2 på HC & har alltså spelat 5 matcher på 8 månader under året. Han är en extremt bollsnål spelare som använder enormt mycket topspinn med både forehand & backhand sidan.

Krueger har tillskillnad från Tommy Paul lirat enormt många HC-matcher i år. Han har ett HC-facit under 2015 på 18 vinster & 10 förluster. Krueger har alltså spelat 5 gånger så många HC matcher än sin motståndare vilket garanterat kommer ha en inverkan i matchen. Han har bland annat besegrat etablerade HC-spelare i form av Jung, Marchenko, Bolt & Meister för att nämna några.

Krueger imponerade stort & vann i två raka set i första omgången mot Myneni. Jag nyper hur som helst Krueger som matchvinnare @1,61 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip