Speltips Zverev-Harrison

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-02 17:00
Land: usa
Liga: atp Washington
Odds: 2.00
Speltips: Harrison
Spela på Speltips Zverev-Harrison
Börja spela här
Spela på Harrison
Kudla vann första set igår och spelet satt bra till 2.55

Harrison har haft en tung period där han trillat ner till 128 plats på rankingen och har haft skadeproblem och även haft en del mentala problem på slutet där både bollar och rack har flugit långt ut över anläggningarna.
I grunden är ju Harrison en riktigt bra spelare och kom fram som usa stora löfte för några år sen och låg runt 50 på rankingen men de senaste åren har han inte fått det att stämma efter skade problem och dålig form.
Harrison har ju trots detta gjort en del bra resultat i år bland annat har han nått en semifinal i acapulco i början av året där han plockade bort Young, Dimitrov och Karlovic innan han förlorade mot Ferrer i Semifinalen så visst har han fortfarande kapaciteten att slå många bra spelare.

Mischa Zverev är rankad över 300 strecket och har gjort en del bra resultat på gräs i år mest på grund av sin hårda serve annars har han inte presterat så mycket.

Jag tycker det är helt fel favorit här, Harrison har spelet i sig och hemma i Usa brukar de amerikanska spelarna prestera.
Harrison har fått några matcher i sig på hardcourt och nådde en semifinal i Winetkas challenger turneringen för några veckor sen.
Zverev kommer direkt från gruset i europa och har inte hunnit få något matchtempo på underlaget jag ger Harrison en bra chans att kvala in till huvudturneringen.
Spela på Zverev-Harrison hos Bwin
DENNISS - 2 Augusti 2015 - 15:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: