Speltips

Speltips Manchester united-Tottenham

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-08 13:45 Spela här

Speltips Manchester united-Tottenham
Land: England Liga: premier league
Odds: 2.65 Speltips: United -1
2015-08-08 13:45 Manchester united-Tottenham United -1 2.65 DENNISS

Jag tror United kommer att rivstarta mot Tottenham idag dom är rejält nerskrivna av de flesta men hemma mot Tottenham i serie premiären tror jag det blir full gas framåt.
United har ju ett stort övertag mot Totteham historiskt sett trots det är ju detta ett prestige möte och jag tror United vill markera direkt att man blir att räkna med i år.

United har ju fortfarande ett frågetecken backlinjen som inte direkt är av Ferdinand Vidic klass men i övrigt ser det rätt bra ut med nyförvärven Schneiderlin och Schweinsteiger på mittfältet tysken förväntas gå direkt in i startelvan idagens match.

Sen har vi Rooney längst fram kommer han klara att göra jobbet idag redan där börjar tvivlen att komma men är det något har så är det ju vinnarskallen och hjärtat för klubben två viktiga egenskaper i en premiär.

Tottenham har haft siktet högt ställt de senaste säsongerna nu är man mer blygsamma och även om man har ett riktigt bra lag saknas nog den riktiga spetsen för att slå sig in bland topp 4 i år.


Jag tycker Uniteds lag är minst lika bra försvarsmässigt som Tottenham och mittfältet bättre , anfallet känns som den lagdel som kan hota mest idag med Harry Kane men kan United neutralisera han idag tror jag dom har ett par mål i sig framåt idag och vinner med ett par bollar.

EDITERAD 2015-08-08 12.29:49

DENNISS - 08 Augusti, 2015, 12:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!