Speltips Ymer - Montanes

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-28 17:00
Land: USA
Liga: US Open
Odds: 1,50
Tips: Ymer
Nu blir jag faktiskt djupt chockad om inte Ymer kvalar in till huvudturneringen.
Alltså, Montanes är en utpräglad grusspelare och precis som för många andra grusspelare råder det turneringsbrist just nu och det är ekonomiskt väldigt mycket mer fördelaktigt att ställa upp i US Open-kvalet än att spela challengern i Maneribo.

Vinnaren i Maneribo får visserligen en bit över €6000 och det är mer än vanligt på challenger-nivå. Men i US Open får man mer om man tar sig förbi första kvalomgången och Montanes har redan försäkrat sig om $15 000. Alltså, dubbelt så mycket som han skulle få om han skulle vinna turneringen i Maneribo.

Nu fanns det ingen stream till Ymers match mot Struff, men det är en ganska stor nivåskillnad mellan Struff och Montanes, särskilt på snabba underlag och det här borde gå betydligt lättare.

Montanes har slagit Samper-Montana (som gav upp efter första set) och en iskall Przysiezny. Innan kvalet till US Open hade spanjoren vunnit en match på hardcourt sedan 2011. Det innebär 16 förluster och 1 vinst (återigen mot Przysiezny som vid tidpunkten var kallar än han är nu).

Skulle säga att det är direkt dåligt av Ymer om han inte tar sig in i huvudturneringen med dessa förutsättningar.

1,50 låter lågt, men det är spelvärt. Finns hos Betsafe.
Spela på Ymer - Montanes hos Betsafe
Spela nu
Poldan - 28 Augusti 2015 - 11:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: