Den störste av dem alla har blivit störst och planerar inte att nöja sig med det. Av de sakerna Zlatan Ibrahimovic har kvar att uträtta under sina sista år som aktiv fotbollspelare törs jag påstå att jag vet att det som väger högst (av realistiska mål, att vinna VM räknas inte till kategorin), så står att vinna Champions högst, att ta EM-guld med Sverige är delat tillsammans med vad han nu har möjlighet att påverka ikväll samtidigt som han tar Sverige närmare EM - att göra sig oh sitt namn än mer odödligt i egenskap av att utöka sitt målrekord. Jag tror på allvar att det är en fantastiskt stor drivkraft för honom och något som gör att han har jävligt mycket enklare att tända till borta mot Liechtenstein med landslaget än motsvarande match i ligan (även om målrekordet är en faktor även där nu). Så var det verkligen inte för något år sedan då hans existens i landslaget inte ens var att ta för given, än mindre i sådana här matcher.

Vidare - förutom att vi vet hur viktigt målrekordet är för honom, så vet vi att hela hans karaktär, uppenbarelse och mening med sitt fotbollsutövande handlar om revansch, återupprättelse av heder och stolthet. Efter senaste samlingen som förmodligen är att betrakta som den absolut mest förnedrande i hans karriär så ser jag inget annat än en heltänt svenskt landslag som går ut ikväll, ledd av en ännu mer heltänd Zlatan Ibraihimovic på topp. Det bör räcka långt. Det bör dessutom innebära stora chanser till ett tidigt mål och det bör definitivt innebära goda chanser till att det är just the big man himself som skrivs upp först i målprotokollet.

Så tar vi det va?

Zlatan att göra första målet står i 3.00 pengarna hos Unibet . Den tar vi.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

Avstängningar: Liechtensteins Daniel Kaufman missar matchen mot Sverige.

Möjliga startelvor:

Liechtenstein (4-3-3): Peter Jehle - Martin Rechsteiner, Mario Frick, Sandro Wieser, Yves Oehri - Niklas Kieber, Michele Polverino, Seyhan Yildiz - Martin Büchel, Dennis Salanovic, Franz Burgmeier.

Ersättare: Cengiz Bicer (mv), Benjamin Büchel (mv), Daniel Brändle, Andreas Malin, Pascal Foser, Mathias Sele, Andreas Christen, Robin Gubser, Armando Heeb, Marcel Büchel, Simon Kühne.

Förbundskapten: René Pauritsch.

Sverige (4-4-2): Andreas Isaksson - Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Mikael Antonsson, Martin Olsson - Erkan Zengin, Albin Ekdal, Kim Källström, Jimmy Durmaz - Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg.

Ersättare: Kristoffer Nordfeldt (mv), Robin Olsen (mv), Pierre Bengtsson, Filip Helander, Sebastian Larsson, Anton Tinnerholm, John Guidetti, Abdulrahman Khalili, Oscar Lewicki, Isaac Kiese Thelin, Ola Toivonen, Pontus Wernbloom.

Förbundskapten: Erik Hamrén.

This is the stats tab
This is the post tip