Streaken sket sig igår, rejält dessutom när vi inte fick något PP-mål trots totalt 8 kassar i matchen. Vi kämpar vidare med en kort rek cuz I aint got the time maddafakkas. Visserligen en kort rek, men ack så bra.

Detroit påbörjar en tre matchers roadtrip kväll i Edmonton, där ett optimistiskt Oilers med två raka vinster väntar.
Jag vet däremot inte om man ska ha alldeles för stora förhoppningar på kvällens match som Oilers-fan. Detroit har de senaste åren fullständigt kört över Oilers.

Detroit har vunnit 10 av de 11 mötena lagen emellan som sträcker sig bak till säsongen 2011/12.

Petr Mrazek (1-1-0 / 93.1 % / 3.03 GAA) är bekräftad starter för Detroit. Jag förväntar mig att Mrazek kommer knipa förstaspaden på riktigt i år från en alldeles för svajig Jimmy Howard.

Cam Talbot (1-3-0 / 90.8 % / 2.54 GAA) är bekräftad starter för Oilers. Talbot som värvades som förstekeeper har fått konkurrens i svenske (som om inte namnet bekräftar det) Anders Nilsson. Nilsson har imponerat i sina två starter.

Detroit spelar med största sannolikhet slutspel i vår, Oilers har något på gång men har nog ännu ett par år framför sig innan man når slutspel. Red Wings ska plocka två poäng ikväll, och Betsafe ger oss fina 1.88 på ML.
Jag spelar Wings ML @1.88 med 6/10 units.


Följ mig på twitter för fler spel, @NHLpleppan.

Lycka till!



This is the stats tab
This is the post tip