Speltips

Speltips Brands - Montanes

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-26 12:00 Spela här

Speltips Brands - Montanes
Land: Spanien Liga: ATP Valencia
Odds: 1,50 Speltips: Brands
2015-10-26 12:00 Brands - Montanes Brands 1,50 Poldan

Jag tror inte att det kommer på frågan att Montanes slår Brands.

Brands är inte alls särskilt långt ifrån sina fornstora dagar,eller, det kanske han är, men det ska mycket till för att han ska förlora om Montanes med de här förutsättningarna. Tysken har en gigantisk förstaserve och en av tourens hårdaste forehand. Han har alltid varit bra inomhus och den ska passa honom väldigt bra att möta Montanes, trots bortaplan.

Även om de spelar inomhus är detta ett underlag som kanske gynnar grusspelare lite mer än normala inomhusbanor. Studsen är ganska hög och det går rätt långsamt. Jag ska dock medge att jag inte sett något från årets turnering, men det är så det brukar se ut i Valencia.

Och som sagt, Brands ser ut att vara på väg tillbaka. Han får stryk med små marginaler mot spelare runt 100-strecket (Brown, Kudla osv), så man kan nog säga att det är den nivån han håller. Montanes å andra sidan ligger också där omkring, men är betydligt mer specialiserad på grus än vad Brands är.

Montanes har i princip inte slagit någon spelare som är bland de 100 bästa på hardcourt sedan 2011 när han lyckades slå Kukushkin i Shanghai. På den tiden var spanjoren en topp 50 – det är han sannerligen inte längre. Där emellan har han säker 15 torsk och ja… det finns en anledning till att han håller sig till grus.

Spelar Brands till 1,50 alla dagar i veckan hos bet365

Poldan - 25 Oktober, 2015, 22:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!