Speltips

Speltips Malmö – Norrköping

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-31 13:00 Spela här

Speltips Malmö – Norrköping
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.10 Speltips: Nor Ö1.5
2015-10-31 13:00 Malmö – Norrköping Nor Ö1.5 2.10 RalleArvid

Då ska det avgöras. Antingen får Janne Andersson åka lastbilsflak genom Norrköping som Floyd Paterson eller får Gustav Engvall äta guldpytt med kroppkakor och lingon.

Jag vet inte om de pallar för trycket, jag vet inte hur pass solida Norrköping kommer vara bakåt mot ett Malmö på hemmaplan som kan spela avslappnat och som har fantastiska offensiva kvaliteter. Jag vet bara att Norrköping inte kommer gå ifrån den här matchen utan att ha gett sitt allt, på all fronter, huvudlöst, även om de släpper in två, tre eller fyra mål. Det finns nog bara en känsla som är värre än att förlora ett guld i sista omgången – det är att förlora ett guld i sista omgången och känna att man kunde gjort mer, kunde gett det en chans till, vågat mer, inte varit så defensiv.

Jag skulle gärna se att Peking fixar det här med tanke på vilken fotboll och befriande naiv inställning de haft till varenda uppgift de ställts inför under denna säsong. Bäst exemplifierat och där de vann mitt hjärta på överväldigat vis var då de åkte till konstgräset på Borås Arena. Arguably den tuffaste bortamatchen på hela säsongen när de har guldet i sin egen hand. De kliver ut och begår kollektivt självmord tack vare en ursinnig offensiv. Älskar´t!

De kan inte göra något annat, de försöker inte göra något annat och jag varken hoppas eller tror att de försöker sig på något annat nu mot Malmö när det bara återstår 90 minuter av säsongen.

I sju matcher i rad har Norrköping gjort två mål eller fler här under den absoluta sluttampen av guldjakten. Ibland har det satt darrigt ut i defensiven – aldrig har offensiven blivit lidande. Ut och kör på nu och ge det en sista chans!

Peking att göra minst två mål i sin guldjakt ger fina 2.10 hos Betway .

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 30 Oktober, 2015, 20:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!