Speltips

Speltips Thompson - Matosevic

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-03 00:00 Spela här

Speltips Thompson - Matosevic
Land: Australien Liga: Challenger Canberra
Odds: 1,9 Speltips: Thompson
2015-11-03 00:00 Thompson - Matosevic Thompson 1,9 Tennistipset

Jag är säker på en sak. Oddset på Jordan Thompson kommer sjunka markant de närmsta dagarna. En av tourens absolut formsvagaste spelare heter Marinko Matosevic. Matosevic ställs emot Thompson, som spelat en briljant tennis de senaste veckorna.

Marinko Matosevic är rejält under isen. Han har ett matchfacit på åtta vinster samt tjugo förluster. Han har skrapat ihop fem vinster sedan februari månad. Det som sticker ut, är att vinsterna har kommit emot Oliver Anderson (rankad 932), Stefan Vujic (rankad 1149), Andrew Carter (rankad 2202), Takuto Niki (rankad 333) samt Krajicek (rankad 94). Förra veckan åkte han ut med huvudet före mot Mitchell, där han endast plockade fyra gem. Jag pratar ofta om den mentala biten när det kommer till tennis, och här är det synligt att Matosevic har andra saker på minnet än tennisen. Om han inte träffar en psykolog kontinuerligt, är det dags att ta sig själv i kragen & göra det snarast möjligt, för detta är ett haveri.

Thompson skall ha all cred för spelet han visat upp de sensate veckorna. Han har totalt 52 vinster samt 25 förluster under 2015. På de senaste fem turneringarna, har han nått två finaler, en semifinal, en kvartsfinal samt en första runda. Tretton vinster samt fem förluster på de senaste matcherna säger en del om hans form. Förra veckan nådde han finalen i Taralgon, och spelade fantastiskt bra emellanåt.

Matosevic vill nog att säsongen når sitt slut, där han istället kan fokusera på försäsongen och räta ut sina gigantiskt stora frågetecken. För mig är valet självklart. Synar Thompson som matchvinnare @1,9 på bet365 .

Tennistipset - 01 November, 2015, 22:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!