Speltips Ferrer - Dimitrov

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-11-05 15:00
Land: Bercy Frankrike
Liga: ATP
Odds: 1.50
Speltips: Speltips
Spela på Speltips Ferrer - Dimitrov
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Speltips
Dagens bästa spel och som jag tror väldigt mkt på är Ferrer mot Dimitrov.

BabyFed Dimitrov är lovande och har varit det i tre år. Men det har aldrig blommat ut och dessa banor passar Dimitrov ganska dåligt. Bollen studsar upp, det är svårt att slå winners och Ferrer är kungen av att få tillbaka boll efter boll efter boll och man måste vara mycket tålmodig. Det är inte Dimitrov.

Dimitrovs vinst igår mot Cilic var ju tursam men Cilic är inte i form. Slog ett dussintal riktigt dåliga och framförallt nervösa slag utan att Dimitrov ens pressade honom i de lägena. Där kommer Ferrer inte gå för winners utan spelar Dimitrov fram och tillbaka tills han missar eller han får ett vinnande läge.

Ferrer älskar banorna i Bercy då det krävs Djokivicspel för att slå igenom hans försvar och Ferrer har ju vunnit titeln här för tre år sedan och spelat en final och fyra kvartsfinaler. Det är ett bra facit då han mött de allra bästa i världen som Wawrinka, Nadal, Tsonga och Berdych.

Banorna i Bercy är ganska tröga men framförallt så hänger bollen i luften lite längre vilket ger Ferrer tid att returnera precis allt.

Ferrer kanske inte vinner i två raka och inte heller klarar minus spelet på -2.5/3.5 beroende på spelsite men han vinner detta. Ser inga som helst problem för Ferrer om inte Dimitrov spelar sin livs match och Ferrer är sjuk eller småskadad vilket det inte finns några föraningar om.

Här ligger värdet i två spel. Spela Ferrer pregame på runt 1.50 eller hoppas att Ferrer börjar lite dåligt eller Dimitrov spelar grymt i några av de första gamen. Då finns det livevärde i både minuspel och vinna outright.

Men huvudspelet är Ferrer att vinna. Jag spelar 6k på Ferrer på Uni (även om oddsen på Tempobet & Pinnacle ger Ferrer 1.55 vilket är bästa odds) till 1.50.

Lycka till och kommenterar spelet under matchens gång och eventuella nya spel jag gör!
Spela på Ferrer - Dimitrov hos Unibet
Tennisprofit - 5 November 2015 - 12:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: