Speltips

Speltips Chicago Bears vs San Diego Chargers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-10 02:00 Spela här

Speltips Chicago Bears vs San Diego Chargers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,85 Speltips: Chargers -4
2015-11-10 02:00 Chicago Bears vs San Diego Chargers Chargers -4 1,85 RoloMartins

Monday Night Football i San Diego. Två lag som verkligen underpresterat hittills. Normalt är detta en stabil hemmaseger i vardande, men skador på nyckelspelare gör matchen en aning klurig att analysera. Jag skall försöka bena isär förutsättningarna. Skadorna är det största bekymret.

San Diegos absoluta styrka finns hos QB Philip Rivers. En riktig quarterback rakt över. Han har varit rakbladsvass även i år, men som jag skrev ovan - skadebekymmer på Rivers "targets" gör det svårbedömt. Rivers bästa mottagare är Keenan Allen och han är borta. TE Antonio Gates har haft bekymmer med sitt knä, men är en av NFL's bästa TE när han spelar. Lägg därtill att Ladarius Green skadat sin ankel; ja, då förstår ni att andra måste kliva fram och hjälpa Rivers. Jag är övertygad om att Bears pass defense kommer få det tufft mot Rivers, då han hela tiden lyft sitt spel. OM inte Bears kan stoppa Rivers; ja, då vinner Chargers.

Chargers defense; både run defense och pass defense är oerhört skadedrabbat. Det verkar som Bears bästa spelare Matt Forte är "osäkert" startande och det kommer hjälpa Chargers "svaga" run defense. När inte Forte spelar kommer Langford få chansen och det är natt som dag. Chargers pass defense kommer få möta Bears Cutler och Alshon Jeffery. Den matchen kan Bears mycket väl vinna.

Vad är Bears styrka 2015? Vi vet att de bygger laget för kommande säsonger, men de är inte helt tokiga. En som varit helt OK hos Bears är även här QB Jay Cutler. Det säger en del. Cutler var vidunderligt svag i fjol, trots bra receivers runt sig. Nu har Cutler skött sig bra och det har fungerat väl med Jeffery de senaste matcherna. Bears har en edge gällande pass offense kontra Chargers pass defense, men överlag är det små detaljer mellan lagen, då bägge trupperna är "illa åtgångna" via skador.

Vem vinner? Denna matchen kommer bli en shootout mellan respektive lags QB's och här lägger jag min röst på Philip Rivers som är och har varit formidabel hela säsongen, trots lite hjälp av sina lagkamrater.

Jag kommer spela Chargers -4 till oddset 1,85 hos bet365 . OBS! Beakta sista skaderapporten för absolut senaste info. Två skadedrabbade lag, men hemmaplan och Rivers väger över till San Diego Chargers favör.

/RoloMartins

RoloMartins - 09 November, 2015, 19:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!