Speltips

Speltips Bromley–Boreham Wood

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-10 20:45 Spela här

Speltips Bromley–Boreham Wood
Land: England Liga: Vanarama National
Odds: 2.10 Speltips: 1
2015-11-10 20:45 Bromley–Boreham Wood 1 2.10 RalleArvid

Inställd match igår men vi håller den kvar färsk i bakhuvudet tills det är dags att åka igen. Eftersom min form är god med en hel del smaskiga odds och även en del sista minuten-spel som suttit på twitter. Jag tycker absolut att vi måste stryka medans järnet är varmt och när det dukas ligafotboll från de lägre regionerna i England, ja, då är jag där och hugger som en kobra.

Bromely ligger 16 positioner före kvällens motståndare Boreham. Det är i dessa regioner inte bara en hel divisions skillnad utan kan i vissa fall vara två divisioner. Ligger du i botten av Premier League är du ändå ett hållbart lag för Premier League tillsammans med ett par stycken från Championship. Ligger du i botten av en lägre liga i systemet är det ingen garanti för att du ens är på samma nivå överhuvudtaget som ett lag i toppen av densamma. Det spretar friskt ju lägre ner i divisionerna du kommer och efter 19 omgångar har bromley i princip en poäng mer per omgång än sina motståndare. Det antyder klasskillnad.

Bromley vann sin södra conference förra säsongen och fortsätter sin resa upp genom seriesystemet. Boreham har visserligen inte förlorat på fyra raka bortamatcher, därav det fina oddset, men samtliga dessa fyra har varit kryss och det har inte varit mot speciellt kaxigt motstånd i någon av matcherna. Istället ska man se lagets rad på bortaplan hittills som att de bara har två vinster på tio försök.

Tittar vi på inbördes möten så bör man ofta inte läsa in speciellt mycket om det inte finns några jättetydliga tendenser, den här gången är ett undantag eftersom Boreham ALDRIG i modern tid på bortaplan och inte heller när man fått chansen på hemmaplan har man lyckats vinna.

I allt, verkligen ALLT väsentligt är det fördel för Bromley här. Det är tillräckligt för att jag ska höja på ögonbrynen då vi erbjuds 2.10 för ettan.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 10 November, 2015, 00:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
StefanL - 2015-11-10 07:54:42

Bolagen öppnade här runt 1.75-1.80 men har alltså höjt oddset till 2.10(!) nu, man blir ju fundersam varför, toppen mot botten.