Speltips

Speltips Falla - TIafoe

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-16 17:00 Spela här

Speltips Falla - TIafoe
Land: USA Liga: Challenger Champaign
Odds: 1,8 Speltips: Falla
2015-11-16 17:00 Falla - TIafoe Falla 1,8 Tennistipset

En av tennisens mest lovande spelare i form av Tiafoe, ställs emot rutinerade Alejandro Falla i den första omgången av CH-turneringen i Champaign.

Spelbolagen har garanterat tagit hänsyn till förra veckans turnering gällande oddset kring denna match. Tiafoe presterade på en jämn nivå under förra veckan. Av hans totalt 4 segrar, så gav en upp, han vann två stycken tresetare (mot bl.a Valero, som är enormt dålig) samt en imponerande vinst mot Novikov. Trots en finalförlust för Tiafoe, så blev det en intensiv vecka med mycket tennisspelande. Dagen efter, skall han bege sig mot Champaign (tar 3,5 h med flyg), och möta Alejandro Falla, som är rankad 118 i världen. Tiafoe har 13-11 i matchfacit på hardcourt, vilket är långt ifrån imponerande.

Falla har trots ett relativt halvtaskigt år, ändå skrapat ihop tillräckligt med rankingpoäng för att vara en spelare innanför topp 120. Förra veckan spelade han sin första hardcourt match sedan US-Open, och därav kan jag förstå hans ringrostighet mot Borady (förlust 7-6 7-6). Nu har han dock kommit i god tid till Champaign & hunnit träna kontinuerligt på underlaget i en veckas tid. Potentialen finns, då han bland annat har besegrat både Karlovic & Paire i år på hardcourt.

Bör finnas en skaplig revanchlusta hos Falla. Synar Falla som matcvhvinnare @1,8 på Unibet .

Lycka till vid rygg!

Tennistipset - 16 November, 2015, 00:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!