bet365 livestreamar matchen.

Inter att vinna och hålla nollan mot Frosinone spelas till 1.80 på bet365 .

På söndagskvällen så är det toppen mot botten i Serie A. Inför omgången så är Inter tabelltvåa med 27 inspelade poäng, lika många poäng som serieledarna Fiorentina men med sämre målskillnad. Frosinone är nykomlingar och gör sin första säsong i Serie A och ligger inför omgången ganska så väntat under strecket på en 18e plats.

Inter har börjat säsongen riktigt starkt och ligger med all rätt tvåa i tabellen. Spelet har däremot varit lite ifrågasatt för det spel laget visat upp har inte alltid varit det mest attraktiva. Hålla tätt bakåt har varit Inters melodi såhär långt. Inter har bara släppt in 7 mål på 12 matcher och hållit nollan i 8/12 matcher vilket är nästan osannolikt bra.
Efter en fin Marcato av Milanoklubben så har man fått ihop en mycket starkt och framförallt bred backuppsättning. Förra årets försvarsgeneral och kapten, Andrea Ranocchia har den här säsongen fått svårt att ta plats i backlinjen och det har blivit mest inhopp för den italienska landslagsmannen. Det säger en del om bredden.
Davide Santon är det enda nämnvärda namnet att nämna som befinner sig på skadelistan för hemmalaget.

Frosinone ligger som väntat under strecket trots att man har en helt okej form. 2 segrar på de 5 senaste matcherna får anses som ganska bra med tanke på lagens mått mätt. Mot Inter på Giuseppe Meazza så är jag övertygad om att nykomlingarna kommer få det kämpigt. Det här en typ av match man inte ska ta poäng i. Frosinone ska framförallt ta sina poäng på hemmaplan, som man också hittills har gjort. Av det 11 inspelade poäng man tagit så har 10 är dessa poäng spelats in på hemmagräs.
Inför matchen mot Inter har Frosinone ett par tuffa skador samtidigt som lagets bästa målskytt Federico Dionisi är avstängd.

Inter 5 senaste:
Torino-Inter 0-1
Inter-Roma 1-0
Bologna-Inter 0-1
Palermo-Inter 1-1
Milan-Inter 0-1

Frosinone 5 senaste:
Frosinone-Genoa 2-2
Fiorentina-Frosinone 4-1
Frosinone-Carpi 2-1
Udinese-Frosinone 1-0
Frosinone-Sampdoria 2-0

Tabell:
2 Inter 12 8 3 1 12-7 +5 27
18 Frosinone 12 3 2 7 11-18 -7 11

Inter är ett av ligans starkaste lag och har inget Europaspel att fokusera på. Det betyder att Inter kan lägga fullt fokus på varje Serie A-match och inte behöver rotera i matcher som exempelvis denna.
Med tanke på Inters supertäta defensiv och att det faktiskt är klasskillnad mellan lagen så tror jag att Inter kommer att vinna den här matchen utan att släppa in något mål.

Tippar 2-0. Vad tippar ni?

Fler spel finns på min twitter @3quartistan eller på mitt spread: http://www.spreadsheet.se/575681

This is the stats tab
This is the post tip