Speltips

Speltips U.Catolica - Mushuc Runa

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-28 01:30 Spela här

Speltips U.Catolica - Mushuc Runa
Land: Ecuador Liga: Campeonato Nacional
Odds: 2.40 Speltips: U.Catolica -1.5
2015-11-28 01:30 U.Catolica - Mushuc Runa U.Catolica -1.5 2.40 Zodiac

01:00
U.Catolica - Mushuc Runa

U.Catolica som denna säsongen förvånat många med att leda den Ecuadorianska ligan är för tillfället tvåa med en poäng mindre än just Emelec och jag ser goda chanser att när domaren blåser av för fulltid så är man på toppen återigen om än bara för någon omgång.

Hemmalaget kommer till detta med stort självförtroende inte minst skyttekungen Bruno Vides som gjort 13 mål på 17 matcher som man kan jämföra med bortalagets 22 mål som enhet, alltså har man en spelare som gör skillnad när det behövs så som Bolanos i Emelec som frälser dem varje match nästan.
Formmässigt så är man bäst i Ecuador om man tittar till dem 15 senaste matcherna och strax efter är Emelec som ångar på nu och U.Catolica försöker till sitt yttersta att hänga med men det kommer att bli tufft ju längre säsongen lider men just i detta nu så har man goda chanser att haka på det tåget då man har ett lite enklare spelschema kommande matcher framöver.


Vad talar för Mushuc Runa då? Nästan ingenting då man är det klart sämre laget denna säsongen och har endast tagit en ynka seger på bortaplan och nu ska man ställas mot en titelutmanare som har hittat rätt genomgående under en längre perioed, det blir tufft.
Man får som många lag koncentrera sig på att försvara och utnyttja dem få chanserna man får helt enkelt.

Nu när säsongen lider mot sitt slut och det är bara några få matcher kvar så är denna inatt livsviktig för U.Catolica att plocka tre pinnar i om man vill komma åt tronen före Emelec.
Toppen mot botten i Ecuador, jag ser det bara sluta på ett sätt, till hemmalagets favör.


U.Catolica -1.5 @2.40 är spelat på Unibet .

Zodiac - 27 November, 2015, 14:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!