Speltips Lyon - Montpellier

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-27 20:30
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Odds: 2.04
Tips: Över 2.5
Gårdagens EL blev bra då det som väntat blev ett målkalas. Tror på något liknande ikväll, kanske inte 5 men åtminstone 3.

Jag vet att bortalaget är bedrövliga på resande fot med den nuvarande siffran 0 i vinstkolumnen. Men lite annorlunda förutsättningar nu tycker jag.

Kort vila för hemmalaget efter tisdagens debacle i CL. Innan dess blev man mosade med 3-0 mot Nice. Tveksam form på Lyon just nu känner jag. Saknar också Umtiti för tredje matchen i rad i mittlåset. Och det ser man hur det har gått..

Montpellier är som sagt inget vidare på bortaplan men kommer in till det här mötet med två raka segrar mot Reims och Nantes där man producerade 5 mål sammanlagt. Började ligan uruselt med 6 förluster första 7. Har nu endast en förlust på senaste 7. Så saker och ting börjar så sakteligen falla på plats verkar det som. Sen tror jag givetvis inte att den där nollan i bortavinstkolumnen kommer stå sig. Möter ett Lyon i rätt läge känns det som, oklart vart de står nånstans. Är inte omöjligt att bortalaget bidrar till målfabrikationen ikväll. Har inga nya avbräck va jag kan hitta.

Blev en del mål i deras möten förra säsongen. 2x 5-1 Lyon. Men tycker att Lyon var ett bättre lag då än va de är nu. Men Lyon är såklart fortfarande ett bra lag, och man har en viss Lacazette där framme som hugger. Kan va så att Lyon fixar den här linan på egen hand. I vilket fall tror jag på en del mål..

Över 2.5 mål @2.04
4/5 units
Spela på Lyon - Montpellier hos Unibet
Spela nu
J.Dizzle - 27 November 2015 - 15:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: