Speltips

Speltips Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-28 01:00 Spela här

Speltips Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.80 Speltips: Pens Ö2.5 mål
2015-11-28 01:00 Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins Pens Ö2.5 mål 1.80 hockeystick

Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins

Goalies: Bobrovsky (confirmed) vs Fleury (probable)

Columbus Blue Jackets ställs mot Pittsburgh Penguins för andra gången den här säsongen och man vann det första mötet mot Pens med 2-1 borta i Consol Energy Center.

Columbus Blue Jackets har börjat komma igång ordentligt och man sitter på en relativt fin form. Laget har vunnit 5/7 senaste matcherna man spelat och senast slog man New Jersey Devils på bortais med 2-1 vilket var en stark seger. Jackets hade ledningen från början till slut efter att William Karlsson gett sitt lag ledningen och Matt Calvert avgjort matchen med sitt 2-1 mål i slutet av andra perioden.

Pittsburgh Penguins tycker jag sett bra ut och man tog en väldigt meriterande och imponerande seger mot tunga St Louis Blues senast med 4-3 efter OT i en väldigt välspelad och trevlig match. Efter att båda lagen bytt mål med varandra var det Malkin som avgjorde väldigt kyligt i OT med en läcker dragning.

Denna matchup har jag reket väldigt många gånger och det brukar som sagt bli rätt öppet spel mellan dessa lag. Visserligen slutade senaste mötet ynka 2-1 till Jackets men målchanser fanns från båda lagen och 2-1 var verkligen i underkant sett till antal mål. I senaste mötet lyckades även Jackets plocka borta Crosby och Malkin helt från matchen vilket var nyckeln till segern, men jag räknar med heta stjärnor i Penguins i natt.

Som sagt såg Penguins väldigt bra ut mot Blues då offensiven fungerade. Intressant i nattens match är att vi får Ö/U 5.0 lina vilket är intressant då jag tycker överspelet ligger nära till hands. Men jag kommer gå på Penguins här och spela Ö2.5 mål då jag vet att Jackets besitter offensiven att sätta 3 puckar bakom Fleury. Ö2.5 mål ger dessutom mer än moneyline vilket gör mitt val enkelt.

Nattens spel blir alltså

Pittsburgh Penguins Ö2.5 mål @ 1.80 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 27 November, 2015, 20:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!