Speltips

Speltips Real Madrid - Malmö FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-08 20:45 Spela här

Speltips Real Madrid - Malmö FF
Land: Spanien Liga: Champions League
Odds: 2,0 Speltips: U 4 mål Asian
2015-12-08 20:45 Real Madrid - Malmö FF U 4 mål Asian 2,0 Cohendavid

Matchbilden i Lorient - Nice speglade inte resultatet, 0-0 och därmed sprack min fina svit på 6 raka.. Dags att komma tillbaka på vinnarspåret!

Skriver denna rek en dag i förväg, antar att oddset kommer att sjunka när elvorna släpps osv.. För visst ska väll Malmö hålla nere siffrorna mot vad det ser ut att bli Reals bänk. Tränare Rafa Benitez uttalade sig på måndagens presskonferens att spelare kommer roteras, dvs att de några utav stjärnnamnen kommer att få stå åt sidan. Ronaldo lär starta, precis som senast mot Malmö. Men spelare som James, Bale och Modric lär vi få se på bänken eller till och med läktaren.

Åge Hareide berättade för pressen på presskonferensen att "Allt är möjligt i fotboll", Malmö kommer gå ut och göra allt i sin väg för att ta en poäng av Real Madrid för att gå vidare till Europa League i och med tredjeplatsen i gruppen. Malmö som den senaste tiden varit på träningsläger nere i Spanien har en del spelare borta. Rosenberg och Bengtsson är sedan tidigare avstängda. Johan Wiland åkte på en hjärnskakning i förra veckans match mot Norska Europa League laget Molde, som dessutom besegrades med 3-1. Wiland har dock återvänt till truppen och är möjlig startspelare.

Medans Real Madrid är uppe i säsong så har Malmö inte spelat så många matcher, men vi tar en titt på lagens 5 senaste matcher:

Real Madrids 5 senaste:
Real - Getafe 4-1
Cadiz - Real 1-3
Eibar - Real 0-2
Shaktar - Real 3-4
Real - Barcelona 0-4

Malmös 5 senaste:
Malmö - Molde 3-1
Malmö - PSG 0-5
Götene - Malmö 0-5
Shaktar - Malmö 4-0
Malmö - Norrköping 0-2

Real Madrid har alltså spelat 1 utav de 5 senaste matcherna under 4 mål, varav 2 varit exakt 4 mål och de andra två över. Inget att egentligen oroa sig för, om jag tror mig ha rätt så bör det bli en liknande match som Reals match mot 3e divisions laget Cadiz, fast möjligtvis att Malmö inte gör mål. Malmö har på sina 5 senaste matcher spelat 1/5 matcher under 4 mål, 2 matcher exakt 4 mål och 2 matcher över 4. Precis som Madrid laget med andra ord.

Återgår vi till Reals cupmatch mot Cadiz så roterades även där spelare, lägg dessutom till att Malmö är ett bättre lag som inte bara går in för att byta tröjor med spelare, de har chansen att ta sig vidare till Europa League. Även om den chansen inte är stor så finns fortfarande chansen där. Det är inte bara Malmös sista match för året, utan även Åge Hareides sista match som MFF tränare. Åge har blivit en symbol för dessa två Champions League år och spelare kommer göra allt för att se till att han får en hedersam och fin avslutning i klubben. Spelare som Jo Inge Berget kommer dessutom vilja visa framfötterna, detta då han och andra spelare i klubben kanske vill ta sig vidare efter ett mindre lyckat år i ligan och därav inget Champions League eller Europa League kval nästa år.

Jag tror på en matchbild där MFF orkar kriga i kanske 60-65 minuter, för att sedan inte kollapsa utan bara kanske släppa in ett eller två mål i baken.

Jag spelar Under 4 mål Asian line (Pengarna tillbaka vid exakt 4 mål) hos bet365 till finfina oddset 2 gånger pengarna. Hur spelar ni?

Twitter - davvecohen

Cohendavid - 07 December, 2015, 17:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!