Speltips Boston-Chicago

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-12-10 01:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.92
Speltips: Chicago +2,5
Spela på Speltips Boston-Chicago
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Chicago +2,5
Boston Celtics tar emot Chicago Bulls i natt och jag tror på Chicago här. De kan mycket väl vinna den här matchen som underdogs, men jag välher hcp-spelet Chicago +2,5 till oddset 1.92 på Betsafe.

Chicago har inte riktigt fått fart på årets lagbygge. De hade en period i början av november när de vann fyra raka matcher, men annars har det varit mycket upp och ner. De kommer till nattens match med två raka förluster och totalt 11-7. De spelade senast i måndags. Då blev det förlust hemma mot Phoenix Suns med 103-101. Förlusten var blytung för Chicago som ledde stort med förlorade fjärde perioden med 42-24! Det ser jag dock som något positivt inför den matchen. Det här är en studsa-tillbaka-match. Sådant gillar jag att leta efter när jag spelar.

Boston har, precis som Chicago, varit lite ojämna den här säsongen. De har vunnit 12 matcher och förlorat 9. De vann i måndags borta mot New Orlenas med 111-93. Boston har varit ute på en ganska lång road trip med fem bortamatcher. De tre senaste mot lagen på andra sidan landet, alltså från Western Conference. Första matchen tillbaka på hemmaplan efter en längre bortamatchsturné är faktiskt ofta en tuff uppgift i NBA.

Statistiken talar för Chicago här. Chicago har vunnit fyra av sina fem senaste matcher borta mot Boston. De har också täckt sin lina i fyra av de fem senaste. Tittar man på de tio senaste mötena lagen emellan, både borta och hemma, så har Chicago täckt linan i sju av matcherna.

Värt att notera här är att Boston saknar David Lee som dras med en hälskada.

Efter matchen mot Chicago ska Boston möta Golden State. När jag läste på inför den matchen snubblade jag över en ganska intressant statistik. Det lag som har en match mot Golden State i nästa omgång presterar ofta riktigt dåligt. Kanske har de redan fokus på matchen mot superlaget Golden State.

I grund och botten handlar det om att Chicago är ett bättre lag än Boston. Bostons hemmaplansfördel känns i detta fallet överdriven. Jag förväntar mig att Chicago vill studsa tillbaka och vinna den här matchen, och då tror jag att de löser det.

Spelar alltså: Chicago +2,5 i matchen mot Boston. Oddset är 1.92 på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på Boston-Chicago hos Betsafe
NBA - 9 December 2015 - 19:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: