Speltips

Speltips Minnesota Vikings vs Arizona Cardinals

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-11 02:30 Spela här

Speltips Minnesota Vikings vs Arizona Cardinals
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,75 Speltips: Arizona -7
2015-12-11 02:30 Minnesota Vikings vs Arizona Cardinals Arizona -7 1,75 RoloMartins

Arizona Cardinals (10-2) tar emot Minnesota Vikings (8-4). En riktigt trevlig match att ta del av. Jag håller Arizona Cardinals väldigt högt i år i min egen "power ranking" och det handlar då mest om Cards offensiv som är magnifik. Lägg sedan därtill att Vikings har fyra starters på sin defensiva lina borta i denna match. DET är ingen lek.

Jag kommer spela Cardinals -7 till oddset 1,75 hos bet365 .com.

Storylines till spelet ovan:

1. QB Carlson Palmer har varit enastående i år och MVP-surret är i full gång. Vi vet att Cardinals i första hand kommer kasta för att ta sig till motståndarens mål. Det är deras styrka. Sjukt vass QB och wide receivers som spelat över sin egen förväntan. Minnesota har fyra givna starters borta idag, vilket gör att Cardinals lär få utrymme till ett intensivt passningspel. Det är konkret i siffror; en tredjedel av defense borta för Vikings. Oops!

2. Arizona's pass rush är kanske lagets enda svaghet, men som Vikings såg ut mot Seahawks finns det mycket att önska gällande pass protection.

3. Om Cardinals kan hantera Vikings RB Peterson kommer mycket av matchen att avgöras där. "The line of scrimmage" skall ägas av Cards. Då kommer AP få bekymmer som mot Seahawks. Arizona head coach Bruce Arians är en grym kille på defense och vet exakt vad som krävs för att lyckas.

4. När det gäller springspelet har Cardinals haft en bra uppsättning med Ellington, Johnson och Johnson. Nu är det skadebekymmer för Ellington (tåproblem) och Chris Johnson (testas pre-game), men rookie David Johnson ser ut som ett riktigt ämne. Palmer kommer ge rookien ett antal chanser i afton.

5. Arizona kommer ge järnet för att säkerställa sin plats för playoff-contention. Med vinst idag har Cardinals en trygg plats som seedad nr 2 i NFC. Det finns inte förlust på kartan hemma i Arizona.

Jag spelar Cardinals -7 till oddset 1,75 hos bet365 .com.

/RoloMartins

RoloMartins - 10 December, 2015, 14:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Dolce1 - 2015-12-10 22:57:42

Ingen som gillar överspelet i denna??? Kan bra skjuts framåt i båda riktningarna... över 46.5?

Bjorken128 - 2015-12-10 22:05:46

Gustafius:

Visst saknas både Chris Johnson och Ellington, men å andra sidan visade det sig inte vara ett särskilt stort problem då ffa David Johnsson gjorde det bra förra veckan.

Själv är jag inne på Cards att göra poäng i varje Q @2,50. Det gör att man slipper vara rädd för att Vikings ska ha en bra offensiv dag. Cards har ett av ligans bästa passanfall, och jag tror som sagt en del på springspelen idag också, ffa då Vikings har sina skadeproblem i försvaret.

Den läskiga quartern är 1Q, gör man poäng där tror jag spelet sitter.

ATLaggeah - 2015-12-10 21:50:07

Helt ok lir. Dock är Chris Johnson borta hela säsongen, han sitter IR-designated to return som betyder att han inte kan komma tillbaka enligt ligans regler innan 8 veckor efter sin skada. I detta fall skulle det vara om Cardinals gick till superbowl. Tills dess är det David Johnsons backfield att förlora.

Gustafius - 2015-12-10 17:19:30

Cardinalz har ju rätt stor aproblem inför matchen, deras två bästa RB är borta och WR Fitzpatrick halvskadad och bara probable till spel. Viking är sjukt bra just nu. -7 är vågat